Aznar recupera les bones sensacions

17.11.2014 21:50

Barcelona(G.Adalid).- L’entrenador del femení del Club Natació Sant Andreu, Javier Aznar, es mostrava satisfet per la bona actuació del seu equip després d'haver plantat cara al Mediterrani, un dels candidats per estar entre els tres primers.

El tècnic del Sant Andreu tenia bona cara després del primer empat a la Pere Serrat davant d'un gran rival. ¨La sensació és molt bona tret del primer quart, on no hem estat a l'altura. La resta del partit és molt meritori. El Mediterrani només ens ha marcat 4 gols en tres quarts¨, va comentar.

Aznar va explicar quines va ser les claus per poder obtenir un resultat favorable contra les noies de José Alcázar. ¨Avui hem atacat bé. Potser al final ens ha faltat una mica d’ambició per guanyar i la bona col·locació ofensiva ens ha permès frenar molts contraatacs del Mediterrani¨, va afirmar l’entrenador madrileny.

Javier Aznar va tenir temps per l’autocrítica en la valoració d'aquestes cinc primeres jornades. Té clar que que l’equip és irregular, tal i com va confessar: ¨Tenim dues care. Poden jugar una estona bé fer gols i no encaixar cap o en qüestió de minuts pot passar el contrari¨.

El tècnic va parlar de la necessitat que té l’equip de guanyar fora després d’un empat i una derrota a domicili. ¨El partit a Sevilla ha de marcar un punt d’inflexió per finalitzar la primera volta amb bons resultats i a la zona alta de la classificació¨, va dir Aznar.