Aznar lamenta que l’equip no surtis a totes

16.12.2014 15:02

Barcelona (G.Adalid).- L’entrenador del femení del Club Natació Sant Andreu, Javier Aznar, es mostrava crític amb el partit de les seves jugadores enfront el totpoderós Sabadell. I és que, entenia que van començar a jugar sense la concentració necessària que exigeix aquesta mena d’enfrontament. L’equip va millorar la imatge a la segona meitat, tot i que també va coincidir amb una baixada intensitat per part del conjunt entrenat per Ignasi Guiu.

Aznar va parlar sense embuts després de l’encontre: “Hem començat malament el partit.  En canvi el Sabadell ha sortit amb la tensió necessària i han decidit el partit en els dos primers quarts”. Les sabadellenques ja guanyàvem 10 a 3 al final de la primera meitat.

El tècnic va lamentar que les seves waterpolistes no comencessin l’enfrontament amb la tensió necessària. “Un partit s’ha de començar al 100%. Enfront del millor equip del món cal una mica més però ens ha faltat aquest punt extra i el rival ho ha sabut aprofitar”, va declarar l’entrenador.

Aznar va posar èmfasi de la importància de guanyar els dos encontres que queden de la primera volta per tal que l’equip recuperi sensacions i torni a mirar cap a dalt. “És molt important vèncer al Concepción. Ens ajudarà a recuperar la nostra mentalitat guanyadora. Aquest triomf ens permetrà jugar l’últim partit de la primera volta a Saragossa amb les millors garanties i afrontar la segona part del campionat lluitant per la part alta de la classificació”, va dir el madrileny.