Aznar i Mora, satisfets amb la temporada

19.05.2015 19:43

Barcelona (G.Adalid).- Javier Aznar i Noelia Mora s’han mostrat molt orgullosos de la temporada al capdavant del Club Natació Sant Andreu, després de disputar tres finals de tres possibles. L’última que han jugat ha estat la del play off pel títol de lliga, que han perdut de forma clara en tots dos partits: (5-14 ) i (11-5), tot i buidar-se a l’aigua en les dues ocasions.

Javi Aznar ha fet una valoració global de la temporada. ¨Estem molt contents i orgullosos del que hem fet aquest any. El club ha apostat per una nova forma de treballar i d’entendre el waterpolo. El nostre repte és consolidar la nostra secció en el panorama espanyol i tirar endavant. Quedo molt satisfet de com ha anat la temporada, però això no s’ha d’acabar aquí; els resultats venen amb la bona feina i hem de continuar treballant bé¨, ha declarat el madrileny.

El tècnic del Sant Andreu s’ha mostrat satisfet pel rendiment del seu equip en el segon partit de la final: “Hem tingut un inici bo. S’han posat per davant en el marcador amb 3 a 1 el primer quart, però la veritat és que és una mica irreal ens han vingut un gol d’una jugada una mica desgraciada que hem perdut una pilota i un contraatac molt clar. Crec que el to del partit ha estat un altre”. “El Sabadell no li pots deixar cap moment de tranquil·litat i quan hem afluixat una mica han agafat distancia. Crec que ha estat això s’han anat un moment perquè són molt bones i després s’ha mantingut aquesta diferència , ha apuntat Aznar.

Javi Aznar ha elogiat  la progressió  del seu equip durant tota la campanya i ha donat poques pistes de com serà el Sant Andreu del proper curs: “Estic molt satisfet amb el treball que han realitzat totes les jugadores en tota la temporada, però nosaltres hem de continuar creixent”. “Això no significa que hem de canviar radicalment l’equip ni fer incorporacions a dojo. La sensació és que tenim un bloc sòlid un bon conjunt, però hem de créixer, hem de mirar, valorar el que tenim com podem créixer¨, ha conclòs l’entrenador.

Per la seva banda, Noelia Mora també ha valorat positivament la temporada: ¨ La veritat és que era impossible pensar a principi de temporada que disputaríem tres finals. Hem d’estar molt orgullosos del que hem fet aquest curs ha estat una campanya per recordar-la i fer-ho millor en la pròxima¨.

La waterpolista ha parlat del seu futur: ¨ M’agradaria seguir al Sant Andreu perquè aquest equip m’ha fet recuperar la confiança en mi mateixa, m’ha ajudat  a tornar a ser jo. M’he sentit molt còmoda jugant amb aquest equip. Crec que puc donar molt més la pròxima temporada en aquest projecte. Encara no sóc una jugadora lliure i per tant hauria d'estar un any més cedida, però suposo que no hi hauria cap problema. Aprofitant que s’ha acabat la lliga començaré a parlar amb el Sabadell per regularitzar la meva situació¨.