Aznar i Lloret no renuncien a res

11.05.2015 16:31

Barcelona (G.Adalid).- Javier Aznar i Helena Lloret no han pogut amagar la seva alegria després d’accedir a la final del play off de la lluita pel títol de la Divisió d’Honor Femenina gràcies a una autèntica exhibició de waterpolo enfront del Mataró-La Sirena en el tercer partit de semifinals. Tots dos han deixat clar que, malgrat l'enorme favoritisme del Sabadell, no es resignen i faran el màxim per donar la campanada.

Aznar ha apuntat, al seu entendre, una circumstància que l'ha sorprés de l'eliminatòria enfront el Mataró la Sirena: la desigualtat en dos dels enfrontaments. "Ha estat un partit que no es normal igual que el primer no ho va ser perquè no hi ha tanta diferencia entre els dos equips. Dimecres, el Mataró va fer un encontre rodó i ara l’hem fet nosaltres", ha declarat el madrileny.

Per primer cop en aquesta temporada Aznar ha sortit completament satisfet del rendiment del seu equip en un partit. "La veritat és que ha estat un duel increïble i que ningú es podia imaginar. Ha sortit perfecte fins i tot excessiu", ha afirmat.

El tècnic ha explicat els motius, al seu entendre, d'aquest recital. "El més important va el partit de dissabte. Crec que ens vam treure les adherències tant físiques com mentals i, en el tercer, han sortit a totes perquè s’han vist capaces de guanyar i la petita desconfiança del segon partit avui no l’hem tingut", ha argumentat.

Javier Aznar s'ha mostrat ambiciós de cara al gran esdeveniment que comença aquest dimecres. "Passar a la final no té premi. L’única recompensa que tenim és si la guanyem. Per tant hem d’anar a totes, intentar-ho i pensar que el dia de la Copa de Reina vam tutejar el Sabadell durant tres quarts i ens hem de fixar en aquest partit", ha dit l’entrenador.

De la seva banda unes de les jugadores clau del Sant Andreu, Helena Lloret, ha donat les claus per entendre com ha estat possible aquesta gran evolució de l'equip de dimecres a diumenge: "Hem tingut molta seguretat en tot el partit. Hem efectuat les coses amb intel·ligència i amb ganes de guanyar. Hem tingut molt de cap a cada jugada".

L'andreuenca té molt clar com s’ha d’afrontar la final. "De la mateixa manera que hem fet aquests partits amb molta seguretat i amb molta calma. Ens hem de creure que podem està de tu a tu amb el Sabadell com ja ho vam demostrar al final de la Copa de la Reina. Nosaltres tenim unes virtuts i hem de potenciar-les al màxim", ha desgranat.