Aznar: "En defensa hem ratllat la perfecció"

10.03.2015 13:59

Barcelona (G.Adalid).- L’entrenador del femení del Club Natació Sant Andreu, Javier Aznar, s’ha mostrat satisfet després de superar el Mediterrani (5-7). Aquest triomf li permet retallar tres punts a les de Sants i mantenir les opcions per assolir el tercer lloc. El tècnic ha revelat que la clau per emportar-se el partit ha estat el gran treball que les jugadores han fet al darrere:¨En defensa hem ratllat la perfecció¨.

Aznar ha estat clar després de l’encontre: “La sensació és molt bona. L’objectiu era guanyar i hem guanyat. Ha estat un partit amb poca qualitat i molts nervis, però hem tingut més encert i en defensa hem estat molt bé”. Les estadístiques avalen les declaracions de l’entrenador: en tres quarts el Sant Andreu només ha encaixat dos gols.

El tècnic andreuenc ha posat èmfasi en la necessitat de guanyar tots els partits que queden perquè si no és així no servirà de res que el Mediterrani es deixi punts en algun enfrontament. ¨El més important som nosaltres. Hem de guanyar els partits a casa i contra el Sabadell intentar lluitar per la victòria. Evidentment hem d’esperar que el tercer classificat es deixi punts en algun dels seus pròxims encontres però perquè això ens repercuteixi positivament nosaltres no podem fallar”, ha declarat el madrileny.

El Sant Andreu juga el pròxim dissabte a la Pere Serrat i Javier Aznar ha parlat sobre el seu proper rival, Dos Hermanas, un equip que juga sense complexos i et pot complicar molt les coses. “Tenen un joc molt alegre amb jugadores valentes que donen molt dinamisme a l’atac. Hem d’estar molt concentrats en aquest partit perquè se'ns pot posar coll amunt i seria una llàstima que tiréssim per la borda tot el que hem aconseguit”, ha dit Aznar.