Aznar: ¨No estic content amb l’atac¨

17.03.2015 13:44

Barcelona (G.Adalid).- L’entrenador del femení de waterpolo Club Natació Sant Andreu, Javier Aznar, és exigent perquè tot i superar còmodament el Dos Hermanas (13-5) no ha acabat d’estar satisfet amb l’actuació de l’equip a la parcel·la ofensiva. ¨No estic content amb l’atac¨, ha afirmat Aznar. Però malgrat això ha lloat una vegada més les seves jugadores per la tasca que han realitzat al darrere.

El tècnic del Sant Andreu ha valorat el triomf: ¨La victòria evidentment era el nostre objectiu i és un pas més de cara l’objectiu final. Crec que defensivament hem estat molt bé, hem encaixat 5 gols, però no estic content amb l’atac. Hem fet una mala selecció de llançaments i hem efectuat les jugades amb una mica de precipitació¨.

L’entrenador madrileny s’ha mostrat satisfet amb el domini que han exercit les seves waterpolistes durant tot l’encontre tot i no brillar en l’atac. ¨El partit l’hem controlat en tot moment, però no estic satisfet amb les actuacions al davant. Crec que hauríem d’haver atacat millor i tenim qualitat per fer-ho¨, ha declarat Javier Aznar . La queixa de l’entrenador  ha quedat avalada per les estadístiques: de les cinc superiorats favorables al conjunt andreuenc, només una ha acabat amb gol.

Aznar ha explicat què cal per millorar l’efectivitat de cara porteria: ¨Si les errades són en la parcel·la ofensiva no em preocupen massa i menys contra el Sabadell. Sí que defensivament veig que estem a un gran nivell. Per millorar al davant el que hem de fer escollir la millor opció en cada jugada i tenir un punt de pausa¨. Després del primer partit de la segona volta, el Sant Andreu no  encaixa valors de dues xifres.

La setmana vinent les andreuenques visitaran la piscina del líder de la Divisió d’Honor Femenina i Aznar ha parlat sobre aquest desplaçament complicat. ¨Jugar contra el Sabadell t’exigeix molt i t’obliga a fer un partit perfecte, tant en atac com en defensa. L’estratègia serà vital però sobretot que les jugadores s’ho creguin. És molt complicat lluitar contra les vallesanes i segurament són el millor equip del món i de la història, però crec que està més a prop de què les guanyin. Però perquè això passi hem de fer un partit perfecte i que les jugadores s’ho creguin¨, ha dit l’entrenador.