Aznar: ¨Malgrat guanyar no hem acabat de fer un partit complet¨

14.04.2015 12:09

Barcelona (G.Adalid).- L’entrenador de l’equip femení del Club Natació Sant Andreu, Javier Aznar, és ambiciós i exigent. Per això no és gens estrany que tot i superar còmodament el Concepción Ciudad Lineal (17-6) el tècnic cregui que l’equip podria haver jugat molt millor:¨Marxo amb la sensació de què tot i guanyar no hem acabat de fer un partit complet”.

Aznar no s’ha mostrat del tot satisfet pel rendiment de l’equip durant l’encontre: “Me’n vaig una mica empipat perquè crec que avui era un dia perquè les jugadores demostressin el treball. Però marxo amb la sensació que malgrat guanyar no hem acabat de fer un partit complet. I és una llàstima perquè és un d’aquests partits en què podem donar molt bones sensacions i pujar l’autoestima a l’equip”, ha dit Javi Aznar.

El tècnic madrileny ha parlat de la dificultat del proper rival, l’Escuela Waterpolo Zaragoza, un conjunt que es juga les seves opcions de seguir a la Divisió d’Honor la propera temporada. ¨Les aragoneses vindran amb una motivació especial perquè si assoleixen la victòria tindran opcions d’estar a la promoció. Si nosaltres no encarem el partit amb una intensitat i concentració més gran del que hem fet avui patirem perquè l’Escuela Waterpolo Zaragoza té més nivell que el Concepción i requereix que l’afrontem amb el 100% d’atenció”, ha declarat l’entrenador.

Aznar ha parlat de la importància que té aquest partit en clau andreuenca : ¨Nosaltres hem de guanyar i esperar l’ensopegada del Mediterrani davant del Mataró per poder assolir el tercer lloc, que és el nostre objectiu de la temporada. Això significa que complirem la fita en la fase regular, classificar-nos per Europa i tenir un rival al play off més assequible”.