Aventura d’un únic partit

15.10.2014 22:53

Barcelona (T.Martínez). La participació del Sant Andreu a la Copa Federació ha durat 90 minuts. El temps que ha necessitat el Prat, equip de la Tercera Divisió aquesta temporada, per derrotar el conjunt andreuenc. Aquesta competició normalment serveix com a camp de proves per donar minuts a futbolistes poc habituals i el duel al Sagnier ha estat una clara oportunitat. Piti ha apostat per jugadors com Manu, Leal, Adrià Borreda o Arthur, que encara no s’han estrenat amb la samarreta quadribarrada a la lliga. Però el resultat no ha acompanyat i ja no ho podrà tornar a provar. El gol de Sascha ha acabat amb les aspiracions del Sant Andreu a la primera ronda del torneig.

La primera meitat ha estat igualada i cap dels dos equips ha acabat d’imposar el seu joc sobre el rival. Ho ha intentat una mica més el conjunt local, però tot i així el balanç al descans era d’una bona ocasió per cada equip i de diverses targetes grogues. Felipe ha pogut obrir el marcador al minut 25 amb xut que ha acabat desviat a córner mentre Molins ha rematat fora poc abans de la mitja part.

A la represa ha crescut el torrent d’ocasions. La primera aproximació, una centrada de Guille que ha acabat a les mans de Manu, ha anticipat la jugada que vindria un parell de minuts després, quan Sascha ha rematat de cap una centrada de José García des del costat esquerre de l’atac potablava.

Amb el marcador en contra, el Sant Andreu ha buscat l’empat que provoqués la pròrroga i ha mogut fitxa amb canvis de perfil ofensiu, com l’entrada de Ton Alcover pel brasiler Arthur o el debut del juvenil Oriol, que ha substituït Fran Leal. No obstant, el Prat feia mal en aprofitar-se de la necessitat dels quadribarrats i ha gaudit d’ocasions per ampliar l’avantatge.

Manu ha hagut de fer un parell d’intervencions de mèrit mentre la manca de punteria de Ferri i Sascha ha mantingut amb vida al Sant Andreu. Els locals han perdonat i ho han pogut pagar car, perquè l’última ocasió ha estat del Sant Andreu. No obstant, Èric, exporter quadribarrat, ha evitat al temps de descompte el gol de Víctor, un dels homes més insistents de l’equip de Piti Belmonte. El tècnic andreuenc, de fet, ha vist els últims minuts des de la graderia perquè ha estat expulsat per protestar al minut 83.

El Prat avança a la final autonòmica de la Copa Federació, on s’enfrontarà a la Montanyesa. Els de Nou Barris han derrotat a casa al Badalona, l’altre club de la Segona Divisió B que participava a la Copa Federació.

Fitxa tècnica

Camp: El Sagnier.

AE Prat: Eric, Martí, Eric Ruiz, Carrasco, Jose García, Molins, Bilbao (Juli, 87’), Carlos, Sascha, Guille (Llobet, 90’), Carlitos (Ferri, 70’).

UE Sant Andreu: Manu, Fran Leal (Oriol, 76’), Azparren, Arthur (Alcover, 69’), Jefferson, Carroza, Víctor, Adrià Borreda, Felipe, Guzman (Xavi Jiménez, 46’) i Nuha

Àrbitre: Martín Varas. T.G: José Garcia (8'), Carrasco (52'), Sascha (56') / Víctor (19'), Fran Leal (22'), Nuha (33'), Adrià Borreda (56'), Xavi Jiménez (87’). TV: Piti Belmonte (82’)

Gols: 1-0, Sascha (55’)