Ascó i Granollers, a una Tercera amb un últim equip per conèixer

15.06.2015 15:54

Barcelona (G.Pérez).- Ja només queda un equip per completar el grup català de Tercera Divisió per a la propera temporada. El passat cap de setmana han quedat confirmats com a nous rivals del Sant Andreu l'Ascó, després de caure eliminat en la promoció d'ascens a Segona B contra la Sociedad Deportiva Logroñés, i el Granollers, vencedor de l'eliminatòria d'ascens des de Primera Catalana.

Els tarragonins han estat derrotats pels de La Rioja en la tanda de penals després d'empatar a 1 en el partit de tornada, el mateix resultat del duel disputat a Las Gaunas. D'aquesta forma, el grup comptarà l'any vinent amb el seu actual campió. Un rival, sense cap mena de dubte, a tenir molt en compte.

Des de Primera Catalana, a banda de Júpiter i Morell, també hi ha arribarà un altre clàssic de la Tercera Divisió: el Granollers. Els vallesans han repetit victòria contra el Santboià (1-2) en el duel de tornada i han certificat el seu retorn al grup cinquè. Els del Baix Llobregat ja no tenen ni tan sols la possibilitat d'un ascens compensat ja que només un català pot pujar a Segona B.

I és la Pobla de Mafumet. El filial del Nàstic ha superat el San Fernando i està a una eliminatòria de Segona B. En cas que pugi, qui ocuparia el seu lloc a Tercera seria el Manlleu. Si no ho fa, els osonencs haurien de jugar a Catalana i seria el quadre tarragoní el que completaria el grup català.

Altres promocions

Pel que fa a l'ascens a Segona A, dels equips del grup 3 només continua amb vida l'Huracán. Els valencians han superat el Guadalajara en la segona eliminatòria i ara es jugaran l'ascens amb l'Osca, campió del grup 2. L'altre duel serà entre el campió del grup 4, el Cadis, que ha superat amb molta polèmica l'Hércules, i l'Athletic B.