Arriben Mantenca, ‘Chaco’ i Martí Tapia; marxa Jefferson

30.01.2015 13:04

Barcelona (G.Pérez).- Albert Manteca, un vell conegut, i Alejandro Chacopino ‘Chaco’, tal i com s’havia especulat a les xarxes socials. Són els dos davanters que reforçaran el Sant Andreu en el mercat d’hivern. La seva arribava, juntament amb la confirmació de la incorporació de Martí Tàpia, suposarà la sortida de l’equip de Jefferson Arroz.

El mercat d’hivern tancarà aquest divendres a les dotze de la nit. I gairebé sobre la botzina el Sant Andreu ha incorporat els dos puntes que buscava per mirar de solucionar l’alarmant manca de gol de l’equip. ‘Chaco’ fa uns dies que va deixar l’Arroyo, del grup 4 de Segona B, categoria en la qual també havia militat la temporada passada, a les files del Coruxo.

De la seva banda, Manteca ja coneix perfectament el Narcís Sala. Hi va estar la temporada 2010-11. Abans, a la 2009-10 havia militat al Gavà i, posteriorment, també va jugar al Celta B. En total, porta disputats 97 partits a la categoria i ha anotat 15 gols. Les dues darreres temporades ha jugat fora d’Espanya: al Sant Pölten d’Àustria i al Sisaket, de la lliga de Tailàndia.

La tercera incorporació és la de Tapia, jove defensa central procedent del Cornellà. El jugador es va formar al futbol base del club del Baix Llobregat i al del Saragossa. Després, va passar pel Sevilla C i, a inicis d’aquesta temporada, va tornar al Cornellà on, però, no ha gaudit d’oportunitats. Ara, les buscarà al Narcís Sala.

Qui deixarà espai a la plantilla per poder incorporar aquests tres jugadors és Jefferson Arroz. El lateral, que va començar de titular, va perdre protagonisme després de les primeres jornades de lliga en benefici de Jilmar. Fins i tot, va arribar a estar apartat de l’equip per un fet extraesportiu, tot i que al final es va reincorporar als entrenaments, però gairebé sense jugar. El club ha comunicat que s’ha arribat a un acord amb ell per rescindir el contracte.També hi ha acord per donar de baixa federativa Adrià Borreda, que pateix una lesió de llarga durada.

L’entrenador quadribarrat, Rubén García, ha valorat de forma positiva les noves incorporacions. “Martí ens anirà molt bé perquè és polivalent darrere; mentre que els altres tres jugadors ens donen més possibilitats en atac que era la línia que més s’havia de reforçar”, ha explicat també referint-se a Rubén Martínez, que ja fa vàries setmanes que va confirmar la seva incorporació. En total, l’equip ha fet quatre fitxatges al mercat d’hivern i ha donat tres baixes.