Arriba el Ciutat de Barcelona

09.06.2015 14:22

Barcelona (G.Pérez).- La piscina Pere Serrat tornarà a vestir-se de gala aquest dimecres i dijous per acollir una nova edició, la número 36, del trofeu Ciutat de Barcelona. El Club Natació Sant Andreu organitza una competició que aplegarà importants estrelles d'aquest esport però amb la confiança que nedadors locals com ara Jéssica Vall o Juanmi Rando també tindran l'oportunitat de lluir-se davant el seu públic.

Les primeres sèries de les diferents proves començaran dimecres a partir de dos quarts de nou del matí. Cal matinar perquè el nombre de participants és molt elevant. Fins a 500 nedadors. Entre ells, noms claus d'aquest esport com ara l'hongaresa Katinka Hoszú, que saltarà a l'aigua en fins a vuit modalitats. També hi serà Adam Peaty, actual posseïdor del rècord del món en 50 i 100 metres braça.

També hi prendran part diferents membres de l'equip espanyol, com ara Melani Costa, subcampiona del món als 400 lliures; Duane da Rocha, campiona d’Europa als 200 esquena; o Judith Ignacio, subcampiona d’Europa als 200 papallona. Entre els nedadors del Sant Andreu les mirades estaran sobretot posades en Jéssica Vall i Juanmi Rando. Tots dos van demostrar el passat cap de setmana a Canet de Rosselló, primera prova del circuit Mare Nòstrum que es completarà dissabte i diumenge a Mònaco, que estan en forma i buscaran seguir complentant el seu palmarés.

El Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona té tots els elements per erigir-se, un any més, en una gran festa de la natació. En definitiva, seran dos dels grans dies de l'any per a l'esport a Sant Andreu.