Ana Maria Copado:"Trobo agosarat dir que podem guanyar al Sabadell"

24.10.2011 20:26

L'equip femení de waterpolo del Club Natació Sant Andreu ha començat amb tres victòries seguides la divisió d'Honor d'enguany. Dilluns passat Maria Copado, portera de l'equip i una de les jugadores més veteranes va atendre els micròfons de Ràdio Trinitat Vella i ens va explicar les expectatives que té en una temporada que és torna a presentar com una lluita impossible contra el Sabadell.

 

En primer lloc felicitats per aquesta victòria incontestable, 4-17 contra La Latina en la tercera jornada de lliga, déu ni do quina victòria oi?

Moltes gràcies. Laeritat és que els hi teníem molt respecte perquè l'any passat allà hi vam tenir un partit difícil, però va sortir més fàcil del que imaginàvem.

 

Una de els claus d'aquest bon inici són els pocs gols encaixats, en portes 15, unamarca molt bona.

Això és, en gran part, gràcies a la defensa que ho està fent molt i molt bé. A més, com que els resultats acompanyen estem jugant les dues porteres i tenim oportunitat de jugar les dues.

 

L'altre portera és Noelia López, que l'any passat jugava al Salgueros portuguès. Com és el dia a dia de les porteres? És dur competir amb algú per un lloc on només hi pot jugar una persona?

Ja ens coneixíem i la relació és molt bona. La competència hi és pe`ro no tenim cap problema.

 

De moment Sabadell i vosaltres ja encapçaleu la classificació. Seràaixí fins a final de temporada?

Això espero, encara que també hem de tenir en compte el Mataró.Crec que som aquests tres equips els que estarem a dalt, tot i que tots els partits s'han de jugar. El Mataró serà el rival més directe i el Sabadell, tot i que espero equivocar-me, és inabastable.

 

Al Mataró ja el veu superar l'any passat a les semifinals de la Divisió d'Honor. Però el Sabadell vamarcar les diferències. Creus que sereu capaces de guanyar-les?

S'ha de jugar el partit, peròd e moment és agosarat dir que les podem guanyar. Estem treballant molt dur per arribar al màxm per jugar contra elles, però tenen un equip superior als altres. Em sap greu dir-ho però estan molt fortes i, tot i que no hi ha res impossible, és difícil. De totes maneres lluitarem per això.

 

De moment tenim més a prop el partit contra el Mediterrani,el dissabte que ve, quins són els seus principals perills?

És un equip molt jove que està evolucionant molt bé i té dues noies amb molta qualitat. Aquestes dues jugadores i l'ordre que tenen són els seus principals perills, juntament amb un entrenador que en sap molt de waterpolo.

 

L'any passat us vau classificar per jugar la Copa Lens però al final no l'heu pogut jugar per problemes econòmics. Com ho ha assimilat l'equip. Suposo que tenir l'oportunitat de jugar a Europa i que al final no sigui possible cou una miqueta no?

Doncs vam tenir una mica de desil·lusió la veritat. Era un objectiu assolit de la passada temporada que vam aconseguir per mèrits propis.Entenem que la situació és complicada per tothom i esperem que si ho tornem a aconseguir hi poguem anar.

 

Passant al pla personal, ets internacional amb Espanya. Encara queda molt lluny, però esperes competir als Jocs Olímpics de Londres 2012 i a Barcelona 2013?

Doncs m'agradaria moltíssim. El meu somni es jugar uns Jocs Olímpics. Pe`ro queda molt camí. Hem de jugar l'Europeu, classificar-nos pel Preolímpic i després pels Jocs i les places van molt cares.

D