Amb un quart no és suficient contra el líder

02.02.2014 13:31

Barcelona (G.Adalid).- El Club Natació Sant Andreu va caure derrotat a la piscina Sant Sebastià davant el líder de la Divisió d’Honor Masculina, el CN Atlètic Barceloneta (9-3) per culpa de no estar encertats de cara porteria en els moments claus de l’enfrontament.

El duel entre els dos equips va començar molt bé per als interessos del conjunt local perquè va aconseguir inaugurar el marcador i deixar en blanc al compte golejador del conjunt visitant tot i que els andreuencs van tenir les dues primeres ocasions del partit.

En el segon quart el partit va fer un gir de cent vuitanta graus els homes de Xavi Julià es van reconciliar amb el gol materialitzant dues ocasions. Això, sumat amb un bon plantejament defensiu, els va permetre retallar diferències i situar-se a només un gol de l’empat. Els andreuencs van aconseguir deixar el Barceloneta sense poder marcar en tot el segon període.

Però en la segona part els visitants van tocar de peus a terra i el Barceloneta va demostrar perquè és el líder indiscutible del campionat capgirant la situació del període anterior deixant als andreuencs sense veure porteria.

El CN Sant Andreu no va saber trobar la fórmula per repetir la gran actuació que va efectuar en el segon període i els waterpolistes de Jesús Martín van seguir fent gala del seu poder amb tres gols més deixant el partit vist per sentència, però en els últims compassos de l’enfrontament Tomas Bruder va defensar l’honor andreuenc fent el tercer gol pel conjunt de Xavi Julià.

CN Atlètic Barceloneta: (9):  Mario Lloret, Joshua Monpeat (1), Felipe Perrone (3), Alberto Munarriz, Albert Español (1), Marc Minguelli, Marc Roca (1),  Gonzalo Echenique (set inicial). També van jugar: Nemaja Ubovic (3), Francisico Fernandez,  Ruben de Lera, Marko Petkovic

CN Sant Andreu (3):  Ramon Santis, Adria Sanz, Jackson Daniel (1), Javier Gorria (1), Sergi Trilles, Joel Esteller  (set inicial). També van jugar: Flip Tenzera, Erik Brugé, Ricardo Garcia, Arnau Escarre i Thomas Bruder (1)

Parcials: ( 3-0/ 0-2 / 3-0 / 3-1 ) Total: 9-3.