Amb pas ferm cap a semifinals

06.02.2015 22:23

Barcelona (G.Adalid).- El Club Natació Sant Andreu s’ha classificat per les semifinals de la Copa de la Reina després de derrotar amb claredat el Terrassa (12-8). Una primera part notable de les amfitriones les ha permès respirar en el segon tram que és quan acostumen a fer una baixada d’intensitat. El Rubí serà l’obstacle que hauran de superar les noies de Javier Aznar per estar a la final.

En els instants inicials la jugadora destacada ha estat Marta Recio anotant dos gols i donant una assistència a Helena Lloret que aquesta ha transformat en el 3-0. Després d’aquest festival ofensiu andreuenc, el Terrassa ha fet acte de presència fent dues dianes en contraatac.

En el segon quart Recio i Lloret han tornat a ser els protagonistes en els primers compassos amb una diana per cadascuna. El Sant Andreu ha marcat dos gols més abans de tenir una rèplica vallesana realitzada per Maria Cifuentes. Després d’encaixar aquest gol les d’Aznar han fet dos més i han arribat al descans amb 6 gols d’avantatge (9-3).

Després de la primera meitat frenètica la segona ha començat amb una mica menys d’intensitat i durant els primers quatre minuts cap dels dos equips ha vist porteria. Els dos gols d’aquest quart han arribat en transició rapida. El primer pel Terrassa marcat Gemma Pane amb un llançament creuat. El segon ha estat pel Sant Andreu. Eli Gazulla assisteix a Carla Castellà i ella mateixa finalitza amb vaselina.

En l’últim quart l’equip dirigit per Xavier Pérez ha posat una marxa més i han posat contra les cordes a les noies d’Aznar durant set minuts. Després el tècnic local ha demanat temps i ha trobat la manera de tranquil·litzar les jugadores. I el gol de Katelyn Rigler ha acabat amb qualsevol possibilitat de reacció de les vallesanes.

Sant Andreu: Elisabeth Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (3), Carla Castellà (3), Mireia Guiralt, Laura Roca, Katelyn Rigler (2), Noelia Mora, Silvia Morell (1), Marta Recio (3), Ariandna Espasa i Desirée Fajardo.

Terrassa: Ana Copado, Anna Roldan, Gemma Pane (3), Maribel Cuesta, Maria Cifuentes (1),  Eugenie Pirat (2), Andrea Palomeras, Cristina Cantero, Paula Leiton (1), Alba Sanchez, Raquel Roldan (1) i Sandra Domene.

Parcials (3-2/ 6-1/1-1 / 2-4). Total: 12-8.