Amb menys lesionats i sense suspensions per rebre el Reus

28.10.2014 22:27

Barcelona (T.Martínez).- Una de les notícies positives de la visita a Olot va ser el retorn dels lesionats Calderón i Carroza. L’extrem andreuenc s’havia lesionat un parell de setmanes abans a Alcoi, en l’enfrontament contra el seu exequip, i a Olot va saltar a la gespa després del descans per un espès Felipe Sá. L’atacant es va anar entonant amb el pas dels minuts i va demostrar que la seva lesió ja era història. D’altra banda, juntament amb Calderón, també Carroza va saltar al terreny de joc al minut 46’. L’ex del Rubí va poder disputar els primers minuts de la temporada després d’una lesió que l’havia mantingut apartat de l’equip durant les primeres setmanes de competició.

No obstant, la bona notícia de la recuperació de Carroza contrasta amb el motiu de la seva entrada a Olot: les molèsties d’Azparren. El defensa navarrès arrossegava alguns problemes físics durant la setmana anterior i se’n va ressentir sobre la gespa del camp de la Garrotxa. No es tracta de res greu, però sí és un motiu extra per a ser prudents de cara al proper duel contra el Reus.

Si Azparren no es recuperés a temps, Piti Belmonte com a mínim podrà tornar a comptar amb un defensa que es va perdre l’últim partit de lliga. Lucas Viale, expulsat contra el Lleida, tornarà a estar disponible pel tècnic quadribarrat després de complir la seva sanció. El propi Lucas també podria ser una opció per a cobrir la possible baixa de Ton Alcover al mig del camp de cara a l’enfrontament contra el Reus. Alcover encara s’està recuperant del seu trencament al múscul semitendinós de la cama esquerra.