Amb els llums fosos

01.02.2015 23:02

Barcelona (J.R.González).- El que ha passat avui a la sala de premsa del Narcís Sala és una clara identificació del que està vivint el Sant Andreu. La sala de creació del joc andreuenc es troba totalment a les fosques, i no és capaç de generar ocasiones davant d’un rival de nivell teòricament similar com el d’avui. El Sant Andreu ha tornat a perdre, un altre cop sense veure la porteria contraria, i ja són set partits de dotze disputats a casa sense marcar.

El Sant Andreu ha sortit endollat al terreny de joc del Narcís Sala. Ja ben d’hora, Bruno Vinicius ha provat una centrada-xut que Marcos ha hagut d’enviar per sobre de la porteria (02’). Avui vèiem al Narcís Sala el primer debut dels nouvinguts al mercat d’hivern, i ben d’hora (08’) Chaco ja ha vist com no se li assenyalava un possible penal. Tot i això, sabent de la importància del partit d’avui, l’equip de Rubén García seguia buscant la porteria del capità escapolat, i Bruno ha caçat una pilota morta deixada per Chaco, però l’ha enviat als núvols (12’).

El Badalona, però, no patia en excés, i a més generava perill en contracops ràpids a l’esquena de la defensa quatribarrada. Així, Marc Mas ha tingut la primera del Badalona, després de retallar a Manu Viale, però Morales molt atent ha sortit al tall (13’). L’home del Badalona que més perill ha generat era Abraham des de la banda esquerra, per on passaven totes les pilotes d’atac. En una d’aquestes, l’extrem canari ha guanyat la línia de fons deixant Carroza enrere, i anant tard a per la pilota, Manu Viale ha comès un penal tan clar com innecessari (29’). Raúl Torres no ha perdonat des de els onze metres (30’), i ha avançat el seu equip per alegria de la vintena d’aficionats.

 

El Sant Andreu ha intentat reaccionar, però s’ha trobat amb un joc que no fluïa més enllà de la línea de terços. Només Ton (32’) i Bruno (44’) ho han intentat des de la llunyania, sense encert, i per la seva banda, les contres dels homes de Manolo González han estat molt més perilloses, trobant sempre la porteria de Morales, com en un intent d’Edu Silva prop del descans (42’).

La segona part ha semblat començar d’una altra manera. Amb un gran Bruno a les, el Sant Andreu s’ha topat amb un mur anomenat Marcos quan l’empat semblava que arribaria. El porter primer ha tallat una centrada molt perillosa des de la banda (46’) i després ha aparegut, salvador, per aturar una rematada de Chaco després d’una cavalcada per la banda de Bruno (49’). En aquesta ocasió, la pilota li cau franca a Rubén Martínez, que no ha estat prou ràpid, i ha deixat que el porter visitant es refés.

Però el Badalona ha tallat de soca-rel la reacció local. En un llançament de cantonada, Álvaro Vega s’ha avançat per acabar d’ensorrar les possibilitats del Sant Andreu (56’). El Sant Andreu ha quedat tocat, i Morales ha hagut de salvar el que era el tercer en un remat d’una falta lateral per part d’Amantini (59’). Ara si, el Badalona era totalment amo de les sensacions del joc, defenent les pilotes llargues cap a Chaco o aguantant la sortida de pilota local que sempre s’intentava des de la primera línea de joc.

Rubén ha intentat un revulsiu, jugant l’últim quart d’hora amb una defensa de tres homes, on només Lucas era defensa pur. El Sant Andreu ja ho intentava amb més cor que cap, però sense idees clares. Puerto primer ha provat des de la llunyania un xut fàcil per Marcos (79’) i Ibon s’ha topat amb el pal en una jugada inversemblant (84’). El basc ha xutat de lluny, i la pilota després de donar al pal s’ha estavellat contra l’esquena del porter per tornar a donar al pal. D’aquí al final, només Chaco ha provat marcar el gol de l’honor en una pilota llarga que ha rematat des de la frontal molt alta (92’).

Fitxa tècnica

Camp: Narcís Sala. Uns 700 espectadors

Sant Andreu: Morales, Carroza, Jilmar (Xavi Jiménez, 75’), Lucas Viale, Manu Viale (Guzmán, 68’), Ibon, Bruno, Ton, Chaco, Puerto, Rubén (Calderón, 58’)

Badalona: Marcos, Álvaro Vega (Lulu, 72’), Óscar Sierra, Amantini, Fran Grima, Prior, Edu Silva (Xavi Ferron, 52’), Toni Lao, Marc Mas, Raúl Torres, Abraham (Carracedo, 81’)

Àrbitre: Galvéz Rascón (madrileny). T.G.: Manu Viale, Jilmar, Rubén, Bruno / Edu Silva, Álvaro Vega, Lulu

Gols: 0-1 Raúl Torres, de penal (30’) 0-2 Álvaro Vega (56’)