Álvarez vol fer bona la dita

21.02.2015 14:16

Barcelona (G.Pérez).- Diu la dita, tot i que no sempre es compleix, ni de lluny, que a entrenador nova victòria segura. Seria quelcom que al Sant Andreu li agradaria que succeís en el desplaçament a la ciutat esportiva de Paterna per a enfrontar-se al Valencia Mestalla en el que serà el debut de Miguel Álvarez a la banqueta quadribarrada. Un triomf permetria als andreuencs apropar-se a només dos punts del filial che i, per tant, tornar a tenir a tir la zona segura.

El club confia en que el canvi d'entrenador, sumat a l'efecte moral de la victòria aconseguida davant l'Hércules, permeti aconseguir un bon resultat que confirmi la reacció de l'equip. L'objectiu és doble. D'una banda, continuar fora de les places de descens i, si es pot, allunyar-s'hi. De l'altre, apropar-se a la zona segura que ocupa el Mestalla, amb cinc punts més que els quadribarrats.

Per al seu debut a la banqueta, Álvarez, que tot just ha pogut realitzar quatre entrenaments, no podrà comptar amb l'argentí Lucas Viale, que a banda d'estar sancionat pateix problemes físics. Tampoc viatjaran a la capital del Túria ni Bruno Vinicius ni Xavi Jiménez, que pateixen problemes als abductors.

El tècnic andalús no amaga que té ganes de debutar i es mostra convençut que es pot obtenir un bon resultat a Paterna. Per ara, assegura estar encantat amb la resposta dels jugadors "Ha estat sensacional», ha apuntat, per després advertir que «el meu objectiu és que aquest treball, aquesta actitud i aquesta predisposició es vegi reflectida als partits". Per això, entén que algunes de les coses en que s'ha treballat ja es veuran "plasmades al terreny de joc".

La prèvia

Camp: Ciutat Esportiva de Paterna. 12.00 h.

Valencia Mestalla: Jaume; Alberto, Ayala, Nacho Vidal, Salva; Tropi, Zahibo, Nando, Gil, Cano, Álex i Ramírez.

Banqueta: Álex Sánchez (ps), Tropi, Toni, Ebu i Maiki.

Sant Andreu: Morales; Llamas, Viale, Azparren, Rubén; Ibon, Alcover; Puerto, Calderón, Nuha i Chaco.

Banqueta: Manu (ps), Manteca, Guzmán, Carroza i Víctor.

Àrbitre: Navarro Fuentes (murcià).

Les dades del rival

Valencia Mestalla 2014-15.DOC (72,5 kB)

Valencia Mestalla PDF

 

AVIS

Aprofitem per informar que davant la impossibilitat de desplaçar-nos a Valencia a un cost raonable el partit no podrà ser donat en directe per la nostra emissora. A inicis de temporada s'havia arribat a un acord amb el club per poder viatjar amb l'autocar de l'equip fora de Catalunya. En els darrers viatges, però, des del club se'ns ha posat problemes tot al·legant que hi ha possibilitat d'anar-hi en tren. 
 
Efectivament, a Valencia es pot anar en tren, però l'horari del partit obliga a viatjar el dia abans i, per tant, a fer nit allà. El cost de tot el desplaçament: anar i tornar en tren i nit d'hotel és prohibitiu per a una emissora sense ànim de lucre com Ràdio Trinitat Vella. Per això, i malgrat que, com en anteriors partits, s'ha intentat trobar algú que ens ho narrés des d'allà, en aquesta ocasió no ha estat possible. Lamentem aquesta situació i confiem que, per proper desplaçaments, es puguin tornar a retransmetre.