Álvarez: "Quan marxi Dinorah us inflareu a plorar"

10.05.2015 22:30

Barcelona (P.Mitjans).- Amb el descens ja consumat, el Sant Andreu ha disputat el darrer partit de la temporada al Narcís Sala. Dos gols de Puerto al segon temps han capgirat un marcador que s'havia complicat amb la diana de l'Olímpic de Xàtiva. Una victòria insignificant que ha permès a l'equip acomiadar-se de l'afició d'una manera més digna. Una dignitat que el tècnic quadribarrat ha destacat en l'última roda de premsa a la parròquia andreuenca.

Respecte el partit, Miguel Álvarez ha comentat que "hi hagut dues parts ben diferenciades perquè la setmana ha estat un pal molt dur". D'aquesta manera, després del descans "quan hem rebaixat la pressió i hem pensat en la nostra professió i els aficionats, ha aparegut la millor versió de les darreres setmanes". Una segon temps amb molts més espais per les bandes que han aprofitat Bigas i Bruno per fer mal a l'Olímpic.

El tècnic també ha expressat les seves sensacions durant la setmana i ha explicat que "per a mi ha estat un turment. He estat molt fotut perquè després de molts anys entrenant, un descens no és plant de bon gust amb tota la feina feta aquí". Tot i així, ha deixat clar que la seva entrada al club no va arribar tard perquè "hi havia temps de salvar l'equip perfectament". En aquest sentit, ha dit que "no ens ha faltat un mes, ens ha sobrat un primer mes ple de situacions complicades que no havia viscut mai".

Quan ha estat preguntat pels xiulets i les discrepàncies dels aficionats amb la directiva ha manifestat que no comparteix els "Dinorah ves-te'n ja" i ha deixat molt clar que "quan marxi, us inflareu a plorar". Perquè segons el tècnic "la única cosa que ha funcionat són els aficionats i les persones que porten el club, les quals han posat diners, han contractat a gent i han invertit part del seu temps".

El seu futur també ha estat un tema en la roda de premsa. Álvarez ha explicat que encara no se sap que passarà la temporada que ve i ha reiterat que "estic en deute moral amb el Sant Andreu perquè estava convençut de salvar-lo i no ho he fet". En l'hipotètic cas que continués a la banqueta del Sant Andreu, el tècnic ha destacat que "el primer jugador que conservaria seria Xavi Jiménez". No ha dit cap nom més, però ha afegit que "fa falta gent compromesa, gent que no vol que se li acabi el futbol" com el migcampista andreuenc.

Per finalitzar, Miguel Álvarez ha expressat que el Sant Andreu és una entitat per fer coses i que té alguna especial que li agrada. També ha posat de manifest que "a Elx hem d'anar a guanyar" i ha remarcat que "no és el mateix marxar amb una derrota que amb una victòria".