Álvarez: "Estic molt convençut que ens salvarem"

26.04.2015 23:03

Barcelona (P.Mitjans).- L'esperança s'ha tornat a apoderar de la sala de premsa del Narcís Sala amb la victòria in extremis dels quadribarrats contra l'Eldenc. El gol de Guzmán al minut 93 ha donat una dosi d'oxigen a un Sant Andreu i a un Miguel Álvarez que s'ha mostrat satisfet amb el treball que ha fet l'equip però que ha recordat que encara queda molta feina per fer i que la salvació passa per marcar-se objectius concrets com a equip.

Miguel Álvarez ha expressat que té molt clar que l'equip pot salvar-se. "Almenys és el que jo penso i intento transmetre a la gent", ha comentat. El tècnic quadribarrat ha justificat les seves paraules dient que "per poder transmetre una cosa has d'estar molt convençut, i jo estic molt convençut que ens salvarem".

Però per salvar-se, Álvarez ha reiterat que l'equip "s'ha de deixar l'ànima fins l'últim partit". També ha comentat que "la mentalitat del grup ha canviat des del duel contra l'Espanyol, l'equip és un altre i ha merescut molt més", però que els resultats són els que són. Fins i tot, ha dit que el futbol hagués estat generós amb la feina dels jugadors "avui haguessim sortit del descens".

El tècnic s'ha mostrat satisfet amb l'evolució mental que ha fet la plantilla i ha manifestat que "ara els jugadors són molt més forts". Però també ha deixat anar que l'equip sembla "la tómbola Velasco" perquè dóna massa facilitats i regals al rival. Un fet que va acompanyat de la manca de solidesa defensiva dels últims partits per les lesions i les expulsions, i també per la falta de contundència que reclama el tècnic. Tot i així, Álvarez ha deixat clar que el seu equip "és el millor del món ara mateix".

Entre els millors, precisament, està l'heroi de la victòria contra l'Eldenc. Un Guzmán que tal com ha elogiat Álvarez "és el millor cada setmana, és impressionant". També ha volgut remarcar la feina de Calderón i Puerto a la segona meitat. Però ha deixat ben present que a més dels aspectes individuals "hem d'afrontar les jornades que ens queden buscant objectius clars com a equip. Hem de pensar en guanyar el proper partit i millorar cada setmana aspectes col·lectius".

El moment còmic de la roda de premsa i on s'ha demostrar l'alegria que portava dins Miguel Álvarez ha estat quan el periodista de BTV li ha preguntat pel proper rival, l'Huracà de València. Álvarez, en to bromista li ha contestat: "Deixa'm que gaudeixi de la victòria, tu em deus tenir mania". I ha finalitzat, entre somriures, "tu deus ser d'aquells que va a un enterrament abans que mori algú". Un ambient distès que dóna esperances a un Sant Andreu, encara, amb l'aigua al coll.