Álvarez: “Al delegat li diuen que tiraran la pilota fora”

03.05.2015 01:43

Valencia (T.Martínez).- Miguel Álvarez no s’ha mossegat la llengua després de l’empat a 1 al camp de l’Huracán. La seva indignació era gran per l’acció prèvia al gol de l’empat. Amb Bruno lesionat, la pilota ha sortit fora però els valencians han tret ràpid evitant que es pogués atendre el jugador andreuenc i amb un vist-i-plau a totes llums incorrecte del col·legiat, que havia d’haver donat entrada a les assistències. El tècnic andalús ha deixat clar que, abans del partits, “al nostre delegat li diuen que llencen la pilota fora”.

I l’Huracán no ha complert. Ha servit ràpid i ha marcat. Un tema que Álvarez ha titllat “d’inimaginable” i ha recordat que quan un es compromet a llençar la pilota fora en cas d’algun jugador lesionat “es fa si es va guanyant i si es va perdent”. En resum, el tècnic andreuenc ha deixat clar que “marxo més trist per aquesta situació que per qualsevol altra  cosa”. Al seu entendre, “cal anar per la vida com Déu mana” i, en canvi, al futbol actual “sembla que has d’anar amb el matxet”, cosa que “no faré mai; jo tinc dues filles i mai hauré de girar la cara”.

Sobre el partit, Álvarez també ha criticat l’acció del gol anul·lat a Xavi Jiménez. “És legal, no hi ha fora de joc”, ha assegurat. Al mateix temps, ha elogiat el duel disputat pels seus jugadors. “Hem estat molt superiors”, ha destacat davant un rival que “té una plantilla i un entrenador sensacional, gent amb molt de futbol”. L’entrenador quadribarrat ha explicat que “hem treballat per minimitzar-lo i si hi ha hagut un equip al camp ha estat el Sant Andreu. Els nois es mereixien la victòria”.

I, malgrat la situació, el tècnic seguirà lluitant “fins el final”. De la seva plantilla ha comentat que “estimo la meva professió per jugadors com els que tinc ara”.

De la seva banda, el tècnic de l’Huracán, Toni Seligrat, s’ha espolsat les culpes per l’acció. En tot cas, ha assegurat, des del seu equip ningú s’ha compromès a llençar la pilota fora en cap de lesió. Preguntat sobre el fet que era el seu propi delegat qui ho havia comentat, s’ha limitat a indicar que “no sé de què parlen. No sé què li diu el nostre delegat. Igual ell ha fet el comentari i després ha passat una altra cosa”.