Alex Martínez: “Treballarem fins que ens deixin”

10.02.2014 14:50

Barcelona (G.Pérez).- El cos tècnic del Sant Andreu és conscient que la mala situació a la taula pot acabar provocant canvis. Al menys això es desprèn de les paraules del segon entrenador, Álex Martínez, en acabar el partit contra el Llagostera. Malgrat aquesta sensació, va donar a entendre que si hi ha relleu la decisió, en tot cas, serà per part de la directiva ja que ells volen continuar al capdavant de l’equip.

““Es una decisió que haurà de prendre el club”, va apuntar Martínez en ser qüestionat per si hi ha por a una destitució. Així, la idea que ronda al cap dels entrenadors andreuencs és que “treballarem fins que se’ns deixi”. A la vegada, també va respondre les crítiques fetes pel president, Manuel Camino, en declaracions a RTV Espots i posteriorment reproduïdes pel diari Sport, on el mandatari s’havia queixat de la poca utilització dels jugadors ofensius fitxats al mercat d’hivern. “Matas i Aarón venen de no tenir minuts i s’han d’adaptar poc a poc, no pot ser que arribin i els posis de cop”, va assegurar.

Martínez no es va estalviar un retret indirecte al president, tot insinuant que les seves paraules no van ser de cap ajuda. “Canviar la dinàmica es fa amb treball i amb que els jugadors segueixin creient en el que fem. És la única fórmula. Quan entres en aquesta situació, no crítica però sí preocupant, necessitem tranquil·litat per treballar”, va manifestar un Martínez que, per segona setmana consecutiva, ocupava el lloc a la banqueta del sancionat Patxi Salinas. El tècnic basc va aprofitar aquesta situació per no sortir a parlar amb els mitjans, justament, després de dues derrotes preocupants.

Si bé el cos tècnic té la visió clara que el seu lloc de treball, ara mateix, no és segur, no tant clar té l’anàlisis dels partits. Una vegada més, la visió exposada en roda de premsa diferia, i molt, del que la majoria d’espectadors van poder veure durant el partit. Així, i malgrat el pobre bagatge ofensiu de l’equip, Martínez assegurava que “l’he vist bé” i que “tot i el 2-0, no hem fet mal partit” sinó que “hem tingut l’encontre que hem volgut, amb ocasions clares per posar-nos 0-1”. Prova de certa desconnexió entre la banqueta i el camp és el record que tenia del primer gol –sorgit arran d’una falta lateral- que ell identificava com a “un servei de banda”.

A Martínez també se li va preguntar per la sorprenent desaparició a les convocatòries del fins fa tot just dues jornades lateral dret titular, Xapi Arnau. I va llençar pilotes fora amb una resposta on defensava l’elecció de Carlos Albarrán per aquesta posició sense justificar, en cap cas, el perquè l’exarlequinat ha quedat relegat directament a la grada. “Albarrán va fer un bon partit a Tarragona i considerem que se l’havia de donar continuïtat. A un jugador jove la confiança se li dóna amb partits”, va apuntar. De Xapi Arnau, no va parlar tot i que la pregunta, justament, feia referència principalment a aquest jugador.