Alcover, sancionat, no jugarà a Elda

03.12.2014 20:18

Barcelona (G.Pérez).- El comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol ha confirmat la sanció al migcampista del Sant Andreu Ton Alcover. El jugador va veure el passat diumenge, durant el partit contra el Mallorca B, la cinquena targeta groga de la temporada. Per tant, haurà de descansar el proper cap de setmana i serà baixa per al desplaçament al camp de l’Eldenc.

D’aquesta forma, el futbolista s’afegeix a les baixes ja conegudes, en tots dos casos per lesió, dels defenses Llamas i i Lucas Viale. En canvi, la notícia positiva per a l’entrenador andreuenc, Pere Belmonte ‘Piti’, és que podrà tornar a comptar amb Juanma Viale que contra el Mallorca B va haver de quedar-se a la grada també per suspensió.

La tornada del central és, de fet, es perfila com la solució a la baixa d’Alcover. I és que el seu retorn a l’eix de la defensa alliberaria Carroza, que va ocupar aquesta posició el diumenge passat. Això permetria el jugador avançar cap a la seva posició natural a la zona de mitjos i, per tant, suplir l’absència d’Alcover. L’altre dubte que manté ‘Piti’ es troba al lateral dret. Caldrà veure com evoluciona Xavi Jiménez, que la setmana passada no va poder jugar. En cas que no es recuperi, tot fa preveure que Guzmán faria d’improvisat lateral dret.