Al Sant Andreu se li acaben les opcions

10.03.2015 15:46

Barcelona (Redacció).- El femení quadribarrat perd una nova possibilitat d’aferrar-se a la permanència en caure contra l’Europa per 1-3. El duel no ha començat bé per les locals, que durant els primers quinze minuts han encaixat el primer gol després d’una centrada que Carla rematava a boca de canó, aturava en primera instància Natàlia però el rebot afavoria a la davantera escapolada i situava el marcador amb 0–1.

Tot i anar a remolc des del principi, el Sant Andreu ha seguit donant la cara i buscant les seves oportunitats. Al final del primer temps, quan millor jugaven les locals, Carla Sagré l’ha tingut als seus peus però Mònica ha aconseguit parar el que podria haver estat l’empat.

De la possible igualada al 0–2. En la sortida d’un córner, Carla novament rematava de cap a plaer al fons de la xarxa i ampliava les distàncies al marcador. Amb els gols, l’Europa s’ha relaxat en els últims minuts de la primera part i el Sant Andreu ho ha aprofitat atacant sense cessar la portera defensada per Mònica. La sort, però, no ha estat de cara i s’ha arribat al descans amb el mateix resultat, 0–2.

A la represa s’ha vist un nou Sant Andreu, amb més empenta i intensitat que no ha deixat d’intentar reduir distàncies per ficar-se de nou en el partit. Situant defensa de 3 per anar a l’atac, a falta de quinze minuts per final, una assistència de Carla Borràs per Isabel ha acabat amb un fort xut a l’escaire de la porteria de Mònica que no ha pogut fer res per evitar el gol.

L’alegria ha durat ben poc, ja que a la següent jugada, Andrea Granados agafava desprevinguda la defensa quadribarrada i tornava a restablir la renda de dos gols amb el tercer gol escapolat.

Les locals no han pogut reaccionar i tot i no deixar-ho d’intentar, no han pogut fer res per evitar la derrota. Així doncs, no ha estat una jornada positiva pel femení quadribarrat. A més de la derrota contra l’Europa, els seus rivals directes han aconseguit sumar en els seus respectius partits.

D’aquesta manera, el Sant Andreu segueix en posicions de descens amb 13 punts, a 9 de la permanència i a falta de 6 jornades pel final de temporada.

UE Sant Andreu (1): Natàlia López, Anna Llaona (Isabel, min 46), Eybis Medina, Júlia Jarque, Ines Arozarena, Laia Castilla (Jessi, min 46), Marta Zaragoza, Núria Vila (Carla Borràs, min 70), Yanira Penin, Carla Sagré, Mariona Masferrer (Clàudia, min 65).

CE Europa (3): Mònica, Mar, Teixi, Kaky Fuertes, Carlita (Ana Alcocer, min 46), Vane, Carla, Andrea Porta, Marina (Laia Sangorin, min 46), Clara (Anna Sitja, min 57) i Núria (Andrea Granados, min 70).

Àrbitre: Alejandro Carrillo. Ha amonestat per part local Laia Castilla i per part visitant Ana Alcocer.

Gols: 0–1, Carla (9’). 0-2, Carla (41’). 1-2, Isabel (73’). 1-3, Andrea Granados (74’).