Adéu a la Copa

10.01.2015 17:56

Barcelona (G.Adalid).-El masculí del Club Natació Sant Andreu ha esmicolant qualsevol possibilitat de ser a la Copa del Rei després de caure derrotat enfront del Club Esportiu Mediterrani (10-8). La bona feina dels homes de Xavier Julià a la primera meitat s’ha anat en orris a la segona perquè els de Marc Comas han fet un pas endavant i han estat més agressius durant el tram decisiu.

En els primers compassos de l’encontre, els dos equips han tingut un parell d’ocasions però el bon encert dels porters ha evitat que s’hagi inaugurat el marcador fins al tercer minut de joc amb una transició ràpida dels locals. Els visitants han respòs aquest gol amb dues dianes consecutives a les jugades ofensives posteriors.

Els santsencs han empat el partit amb un bon llançament de l’extrem juvenil Guillem Garcia. Un minut després, una jugada personal d’Erik Brugué ha tornat a posar per davant als andreuencs però el primer període ha acabat amb taules perquè a les acaballes del quart una passada per sobre dels defensors de German Yañez ha deixat sol a Nelson Bejarano i ha superat Santis sense problemes (3-3).

El segon quart ha començat millor pels interessos del Sant Andreu. Lukas Dúric feia el quart pels andreuencs després de rebre una bona assistència de Dani Hernández. Però el Mediterrani no ha volgut ser un espectador i, en un obrir i tancar d’ulls, ha marcat dos gols de Jose Rodriguez i Pol Hodaly.

Quan semblava que els de Marc Coma agafaven embranzida, Dúric ha superat dos cops a Diego Tebar, Ramon Santís ha aturat un penal i Bruder ha anotat un altre gol al setè minut. Aquesta suma d’accions han provocat que el Sant Andreu anés al descans de dos gols d’avantatge (5-7).

A la represa. la bona feina dels waterpolistes entrenats per Xavier Julià s’ha esvaït per dues raons. Primer, els homes de Comas han estat més intensos tant en atac com en defensa i, segon, el desgast físic i mental dels andreuencs han passat factura. De fet en el tercer quart només ha marcat el Mediterrani amb dos gols de Marc Larumbe i un altre de Pol Hodaly (8-7).

El quart període ha acabat de confirmar que el Sant Andreu s’havia quedat sense idees ofensives perquè en dues possessions consecutives els visitants no han aconseguit efectuar un llançament. Els santsencs han fet dues dianes més i el capità andreuenc ha pogut anotar el vuitè i últim gol del seu equip (10-8). Massa tard per evitar una derrota que fa que l’actual sotscampió de Copa no pugui participar en la nova edició del torneig.