Aarón, sancionat, no jugarà contra el Prat

20.03.2014 23:40

Barcelona (G.Pérez).- El comitè de competició ha confirmat la sanció d’un partit al jugador del Sant Andreu Aarón Bueno. Per tant, el futbolista quadribarrat no podrà jugar el proper diumenge l’important partit al Municipal Sagnier davant el Prat.

Aarón va ser expulsat el passat diumenge amb doble targeta groga durant el duel enfront el Lleida. Quan ja tenia una amonestació, i amb el marcador sentenciat (3-0), el jugador va caure en la provocació del porter visitant, Pau Torres, i s’hi va encarar. L’àrbitre va amonestar tot dos jugadors. La decisió salomònica, però, comportava un càstig més important per a l’andreuenc, que va enfilar camí de vestuaris abans d’hora.

El comitè ha analitzat els fets i ha imposat un partit de suspensió al futbolista quadribarrat. Justament, el del diumenge. El tècnic del Sant Andreu, Martí Cifuentes, no va amagar que, al seu entendre, era una segona groga que Aarón, amb la seva experiència, “es podia haver estalviat” però va voler justificar el que havia succeït tot recordant “la gran tensió que a vegades es viu al camp”.

El mitja punta se suma a la baixa ja segura de Didac, lesionat. A banda, caldrà veure com evoluciona dels seus problemes físics Xavi Jiménez. De fet, el veterà interior és un dels noms que es barallen per ocupar la vacant d’Aarón, si es recupera, a l’onze titular. Tampoc es pot descartar que Cifuentes aprofiti per donar l’alternativa a Guzmán.