6 de 6 a la Pere Serrat

26.10.2014 12:39

Barcelona (G.Adalid).- L’equip femení del Club Natació Sant Andreu ha sumat la segona victòria consecutiva a la Pere Serrat davant del Terrassa (10-7). El conjunt entrenat per Javier Aznar ha portat el ritme del partit durant la primera part però en la segona les vallesanes han aprofitat la relaxació de les locals per retallar distancies i creure en una remuntada que, finalment, no s’ha produït.

En els compassos inicials de l’enfrontament, els dos equips han centrat els esforços a la defensa, i no ha estat fins a l’equador del primer quart que Noèlia Mora ha inaugurat el marcador per les andreuenques després de rebre una bona assistència d’Helena Lloret. Dos minuts més tard les noies de Xavier Pérez han posat la igualada a l’electrònic amb un contracop finalitzat per Alba Sánchez. El Sant Andreu ha finalitzat el primer quart amb dos gols d’avantatge gràcies a les dianes de Lloret i Katelyn Rigler en l’últim minut.

El segon parcial ha estat un espectacle ofensiu de l’equip entrenat per Aznar. La primera diana l’ha fet la boia cadet Mireia Guiralt. En la següent jugada d’atac una jugadora ha fet penal a la mateixa waterpolista i Helena Lloret l’ha transformat perfectament. Les locals han anotat dos gols més i Gemma Pane ha fet l’únic gol per les visitants en el segon quart amb un llançament creuat que ha superat Elisabeth Gazulla.

A la represa, el conjunt dirigit per Xavier Pérez han donat un cop de puny sobre la taula marcant en la primera ocasió de perill gràcies a un llançament col·locat de Raquel Roldan. Després d’aquesta diana, la moral de l’equip vallesà ha pujat considerablement i això ha provocat que millorés en defensa efectuant més pressió a les jugadores rivals. Prova d’això és que les andreuenques només han pogut sumar un gol en aquest període per tres de les terrassenques.

En quart període s’han equilibrat les forces, amb un parcial final d’empat a dos. El coixí de gols que les andreuenques havien aconseguit a la primera meitat ha donat el segon triomf seguit al Sant Andreu a la Pere Serrat.

CN  Sant Andreu (10):  Elisabet Gazulla, Silvia Morell, Helena Lloret (5), Carla Castella (2), Mireia Guiralt (1), Laura Roca, Katelyn Rigler (1), Noelia Mora (1), Aida Álvaro, Marta Recio (2), Ariadna Espasa (2), Desiree Fajardo i Ana Fernández.

CN Terrassa (7): Laura Almirall, Anna Roldan, Alba Sánchez (2), Maribel Cuesta, Maria Ciifuentes (1), Olga Descalz  Eugènie Pirat, Aina Pastor, Cristina Cantero, Paula Leiton, Gemma Pane (3), Raquel Roldan (1) i Sandra Domene.

Parcials: (3-1 /4-1 /1-3 /2-2). Total: 10-7.