A un pas de la Divisió d'Honor

05.05.2015 09:48

Barcelona (L.Espallargas). -El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu ha donat un pas de gegant per assolir l'ascens a la Divisió d'Honor al imposar-se per la mínima (1-0) al Cornellà al Narcís Sala. Els quadribarrats podrien proclamar-se campions la setmana que ve si guanyen al Manlleu o bé si el Prat perd contra el líder, l'Espanyol.

El Sant Andreu ha encarrilat la victòria des dels primers minuts de partit. Ferran Roca ja ha avisat amb un xut que ha sortit desviat per molt poc. El Cornellà ha estat a punt d'avançar-se en el marcador en un u contra u que Marc Priego ha resolt amb èxit. Al minut 10, Pol Méndez ha marcat l'únic gol del partit en un llançament de córner. El quadribarrat ha saltat més que ningú i ha pogut rematar amb un cop de cap que ha superat el porter Jaime González. Amb el marcador a favor, els andreuencs no s'han volgut relaxar i han continuat treballant per eixamplar el marcador. Les ocasions d'Oriol Fernández i d'Èric López no han trobat porteria. El Cornellà, que ja havia avisat als primers minuts, no ha tornat a donar sensació de perill.

A la represa, el partit no ha tingut gaire emoció més. El Sant Andreu, que tenia els tres punts a la butxaca, ha jugat amb el marcador amb ment per assegurar-se el triomf. El Cornellà, que no pot lluitar per l'ascens i que ja està salvat, no ha buscat crear gaire perill a la porteria quadribarrada en el segon temps.

Amb aquesta victòria, els quadribarrats tenen un coixí gairebé impossible de remuntar de set punts respecte el seu principal perseguidor, el Prat, que ha perdut contra la Damm. El proper partit del juvenil A serà el diumenge (17:00) contra el Manlleu a domicili.

Fitxa tècnica

Camp: Narcís Sala.

Sant Andreu: Marc Priego, Roger Vives, Sergio Velarde, Pol Huerta, Pol Méndez, David Ortega, Ferran Roca (Kevin Alarcón, 59’), Joel Armengol (Adrià López, 82’), Oriol Fernández, Alberto García (Víctor Molina, 80’) i Eric López (Albert Párraga, 69’).

Cornellà:  Jaime González, Santesteban, Diaby, Caballeria, Viader (Palomar, 73’), Moreno, Serroukh (Carlos Múñoz, 67’), Aparicio, Paquina, De Juan (Bellido, 46’) i Víctor Fernández.

Àrbitre: Carballo Vázquez. T.G.: Joel Armengol, Sergio Velarde / Bambo Diaby i Sergi Santesteban.

Gol: 1-0, Jordi Méndez (10’).