A un pas de donar la sorpresa

21.03.2015 22:29

Barcelona (G.Adalid).- El masculí del Club Natació Sant Andreu ha estat derrotat pel Terrassa per la mínima (10-11). Els andreuencs han anat de menys a més i han mantingut les opcions fins el final de donar la volta el partit però els ha passat factura no entrar en l’enfrontament fins el segon quart. Els vallesans han fet valdre el coixí que han aconseguit a la primera part per sumar els tres punts i seguir sent l’únic equip invicte de la Divisió d’Honor. La desfeta dels barcelonins els fa baixar dos llocs a la taula i ara ocupen la vuitena plaça.

En els primers compassos de l’encontre les bones actuacions defensives han estat les autèntiques protagonistes. No ha estat fins el minut 4’ quan els visitants han inaugurat l’electrònic amb un llançament de Francesc Sánchez. Poc després, Ricard Alarcón ha tornat a batre Ramon Santís en jugada de superioritat numèrica. Els locals no han pogut anotar en el primer període davant d’una pressió afixant del Terrassa, sumat d’intervencions de mèrit d’iñaki Aguilar (0-2).

En el tram inicial del segon quart el conjunt dirigit per Daniel Nart ha seguit jugant a plaer fins a establir el 0-4 amb dianes de Rubén de Lera i Sergi Mora. En la següent jugada ha arribat la reacció andreuenca amb un llançament creuat de Thomas Bruder. Els terrassencs han respòs amb dos gols més de Mora i Jordi Pérez. Els locals han sabut refer-se i, en els dos minuts i escaig abans d’arribar al descans, han retallat amb dues dianes de Bruder i Dúric (3-6).

A la represa el Sant Andreu ha mantingut el bon rendiment mostrat a les acaballes de la primera meitat. En la primera ocasió del segon temps els de Xavi Julià han anotat Després d’una bona jugada personal Samuel Balaz ha finalitzat amb un llançament ajustat al primer pal.

Sergi Mora ha emmudit la parròquia andreuenca quan ha marcat el setè per l’esquadra després d’una mala sortida de Santís i de Lera ho feia novament amb un llançament creuat. Thomas Bruder ha tornat a situar la diferencia en quatre gols després de transformar una pena màxima.

Una bona connexió entre Erik Bruguè i Lukas Dúric ha significat la cinquena diana andreuenca i l’últim gol del tercer quart l’ha fet Adrià Sanz finalitzant un contraatac de llibre. Aquesta diana ha donat peu a l’esperança perquè ha deixat els andreuencs a només dos gols per sota amb un quart encara per disputar (7-9).

El quart període ha permès viure vuit minuts intensos amb un intercanvi constant de gols pels dos equips. El primer d'anotar ha estat Dani Hernández, el capità andreuenc, amb un llançament al límit de la possessió a la primera ocasió. El Terrassa ha respòs trenta segons després amb una diana de Rubén de Lera.

Seguint la mateixa pauta Adrià Sanz ha tornat a posar el Sant Andreu a només un gol en la següent jugada després de superar Iñaki Aguilar enviant l’esfèrica ajustada al primer pal. Els vallesans no s’han arronsat i ha anotat l’onze després d’una transició rapida finalitzada amb un palmejat de pilota per part de Francesc Sánchez. Després d’aquests tres minuts d’atac i gol les defenses i la figura del porter han agafat el protagonisme fins el 6’ que capità andreuenc ha tornat anotar i establint el 10 a 11 definitiu. Els barcelonins han tingut l’oportunitat d’empatar quan faltaven 6 segons per finalitzar l’encontre però la pressió dels homes de Nart han evitat el llançament.

De ben segur que aquesta derrota serà una motivació pels de Julià per disputar el pròxim partit enfront del Poble Nou-Enginyers el dissabte vinent a la Sant Jordi (18.30.h). En cas de victòria el Sant Andreu es consolidarà en les places de play off i podria recuperar la sisena plaça.

Piscina: Pere Serrat

CN Sant Andreu: Ramon Santís, Adrià Sanz (2), Jaime Peiró,  Pau Barnils, Daniel Hernández (2), Lukas Dúric (2), Ivan Losa, Eric Fernández, Erik Brugué, Samuel Balaz (1), Arnau Escarré, Thomas Bruder (3) i Aleix Badia.

CN Terrassa: Iñaki Aguilar, Xavier Serra, Sergi Mora (3), Ricard Alarcón (1), Óscar Aguilar, Donat Galeev (1), Francesc Sánchez (2), Agustí Pericas, Jordi Pérez (1), Ivan Gallego,  Rubén de Lera (3), David González i Alberto Moreno.

Parcials: 0-2 / 3-4 / 4-3 / 3-2. Total: 10-11.