A semifinals gràcies als penals

18.09.2014 23:48

Barcelona (G.Pérez).- El Club Natació Sant Andreu tindrà doble representació a les semifinals de la Copa Catalunya de waterpolo. Si el dimecres va ser el femení qui va aconseguir la classificació de forma brillant, aquest dijous ho ha assolit el masculí. Els homes de Xavi Julià han guanyat per 5-6 a la piscina del Club Natació Sabadell i, als penals, han assolit el passi a la fase final del torneig.

Després de la derrota per la mínima del dimarts, els andreuencs estaven obligats a vèncer a la piscina vallesana si volien arribar a sefiminals. Tal i com va succeir a l’anada, la igualtat ha estat màxima al llarg de tot el duel. Al final, però, els homes de Xavi Julià han aconseguit el triomf que igualava l’eliminatòria. Tocava, per tant, decidir la classificació als penals.

A la tanda fatídica, el Sant Andreu ha estat més encertat, tot i que l’equilibri de forces que ha presidit tots dos partits també ha estat present. Un sol gol de diferència ha decantar la balança en favor dels visitants. El 4-5 final ha significat la classificació per a la fase final, que es disputarà el cap de setmana a les instal·lacions del Club Natació Montjuic. El rival serà el Club Natació Catalunya, que tot i la derrota a la tornada per 9-10 enfront el Club Natació Barcelona ha fet valer el 8-10 de l’anada per classificar-se.