A seguir sumant de tres en tres

06.09.2014 22:46

Barcelona (Ò.Dorado/G.Pérez).- El Sant Andreu ha començat la lliga de la millor forma possible. Amb un 6 de 6. I té una oportunitat d’or per encadenar el tercer triomf consecutiu davant un L’Hospitalet que comença a tenir les primeres urgències després de perdre els dos primers compromisos del campionat. Per als quadribarrats és un bon moment per refermar el bon inici de lliga, més si es té en compte que es torna a jugar al Narcís Sala. Per si faltava algun al·licient, un últim premi en cas de sumar els tres punts: l’equip es podria mantenir al capdavant de la taula.

Es homes de Pere Belmonte ‘Pit’i han començat a fer els deures des de la primera jornada, fet que ha il·lusionat molt a la parròquia andreuenca. De fet, justament per això no s’esperen gaires novetats a l'onze tenint en compte al bon rendiment ofert pels jugadors que van disputar les dues primeres jornades.

El tècnic pot disposar dels mateixos jugadors que ara fa una setmana. Continuen lesionats el lateral Jilmar i el migcampista Carroza. El propi ‘Piti’ reconeix que difícilment l’onze serà gaire diferent al del passat diumenge. “La idea quan la cosa funciona és mantenir aquest bloc que m’he trobat i que tants bons resultats m'ha donat”, apunta l’entrenador. A la vegada, també llença un important avís sobre el rival: el mal inici el fa encara més perillós. “Si ja de per si és un bon equip, que té bons jugadors, el fet que no hagin aconseguit cap punt els genera una necessitat. Voldran aconseguir-ho com més aviat millor i sabem que serà molt complicat i molt difícil. Haurem de suar molt si volem guanyar”, assegura.

Malgrat l’avís, ‘Piti’ també sap que davant seu té una oportunitat molt bona per refermar un excepcional inici de campionat. “Jugar a casa sempre és favorable, principalment perquè coneixes el camp, el terreny, la superfície, les dimensions... un altre punt molt important, és que jugues davant la teva afició i saps que tindràs el suport. Per tant, és un aspecte molt positiu”, indica.

De la seva banda, l’Hospitalet arriba al Narcís Sala conscient que necessita sumar ja després de dues derrotes consecutives que l’han deixat com el fanalet vermell del grup. L’equip està notant la gran renovació que ha sofert, amb la pèrdua de peces importants la passada campanya com els germans Viale –ara al Sant Andreu-, Provencio o Pol.

El tècnic, Kiko Ramírez, segueix sense poder comptar amb Miguel Ángel Luque, que es recuperar d’un trencament muscular. També problemes físics deixen fora de la llista al veterà Iván Hammouch i al lateral José Rodríguez. La seva absència la podria cobrir Peque, que sembla recuperat de les molèsties que, la setmana passada, li van obligar a deixar el terreny de joc durant el duel davant el Nàstic.

S’haurà de veure si influirà en l’alineació que presenti Ramírez el fet que el proper dimecres, l’equip riberenc jugui partit de la Copa del Rei davant el Guijuelo. L’opció de reservar algun jugador, però, queda afectada pel fet que els de Ramírez saben que necessiten puntuar ja si no volen situar-se en una posició encara més incòmoda.

Lamentem informar que, per motius logístics, Ràdio Trinitat Vella no us podrà oferir en directe el partit. Sí que hi haurà informació puntual a través del Twitter i, posterioment, a la web. Disculpeu les molèsties.

La prèvia

Les dades del rival

Hospitalet 2014-15.doc (73 kB)
HOSPITALET 2014-15.pdf (6,2 MB)