A recuperar moral enfront un rival directe

07.10.2011 23:16

El Sant Andreu buscarà aquest dissabte refer-se del dur cop que va suposar l’injust empat de la setmana passada enfront el Badalona. Ho farà al camp del Zaragoza B, un rival directe per escapar de la zona de descens. Els aragonesos no només no coneixen encara la victòria al seu camp sinó que ni tan sols han pogut celebrar encara cap gol. D’això es voldrà aprofitar el conjunt quatribarrat, que necessita certificar amb tres punts la millora de joc experimentada en les darreres jornades.

El gran dubte ara mateix per al tècnic andreuenc, Pere Belmonte ‘Piti’, és saber si podrà comptar amb el pichichi de l’equip, Marcos. El davanter mallorquí ha patit aquest divendres, en el darrer entrenament, un cop al turmell. Viatjarà amb l’equip, però la seva presència, ja sigui a l’onze o a la banqueta, dependrà de l’evolució de la lesió. En el cos tècnic hi ha confiança en la seva recuperació. En cas contrari, les opcions per suplir-lo son dues: avançar la posició d’Araujo i donar entrada a Llobet o posar a Blanco al costat de Nákor.

A l’infermeria andreuenca encara continuen el central Melo i el davanter Eloi. Aquest darrer podria tornar a entrenar amb el grup la setmana vinent. Per decisió tècnica, es quedaran a Barcelona Tarrés, Ángel i Héctor.

De la seva banda, els aragonesos buscaran aprofitar la moral del darrer triomf al camp del Gandía, amb un espectacular 4-6. Ortí, l’heroi d’aquell duel amb un ‘hat trick’ serà un dels homes a tenir en compte. A la convocatòria però, destaquen absències com les de Joshua, Ness o Edu García.