A quarts amb una altra exhibició

13.09.2014 22:23

Barcelona (G.Adalid).- L’absolut masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu ha certificat el seu bitllet a quarts de final de la Copa Catalunya després de vèncer amb claredat al Molins de Rei (18-7) a la tornada de la fase prèvia, complint així el tràmit després de la golejada aconseguida dimecres al la piscina dels del Baix Llobregat. En el primer temps els visitants han aguantat el tipus, però a la represa els andreuencs han posat una marxa més i han tancat una nova victòria contundent.

En els primers instants de l’enfrontament cada equip ha gaudit d’ocasions de gol però no ha estat fins al tercer minut que Iván Losa ha inaugurat el marcador amb un bon llançament creuat. El Molins no ha tardat a marcar l’empat, després que Nil Marsal ha executat a la perfecció una pena màxima, però l’alegria ha durat poc als visitants perquè Samuel Balaz ha fet dues dianes consecutives. En el primer quart s’han vist dues dianes més una per cada equip, deixant el resultat de 4 a 2.

En el segon quart, el conjunt entrenat per Xavier Julià ha mogut l’esfèrica amb més dinamisme i criteri. Aquest fet ha propiciat que el boia eslovac Lucas Duric entrés en escena marcant dos gols amb llançaments potents davant del porter visitant. L’equip del Baix Llobregat no ha volgut ser un espectador més a la Pere Serrat i ha aconseguit que les distancies no s’ampliessin molt aprofitant alguna errada defensiva dels locals. Així, al final del primer temps, el Sant Andreu guanyava per quatre dianes de diferència (9-5).

A la represa, sense gaire temps per recuperar forces, els waterpolistes de Xavier Julià han donat una lliçó de solidesa defensiva, pressionant intensament gairebé fins a la meitat de la piscina per no deixar pensar amb claredat els homes de Sergi Pedrerol. Sumat això a les bones intervencions de Ramon Santís, el Molins no ha pogut fer cap gol al tercer període. El Sant Andreu, en canvi, ha fet tres dianes gràcies a un joc ràpid i finalitzat amb bons llançaments (12-5).

A l’últim quart, amb el partit, ja decidit Xavier Julià ha donat minuts al segon porter de la plantil,la Aleix Badia. No ha entrat amb bon peu a la piscina perquè, tot just als 40 segons, el visitant Xavi Juanola ha marcat amb una bona jugada individual on no ha trobat gaire oposició per la defensa andreuenca. Aquest gol ha despertat el Sant Andreu, que ha anotat sis dianes consecutives. Badia ha pogut treure’s l’espina aturant el segon penal que llençava el Molins de Rei a càrrec de Nil Marsal

El pròxim compromís del conjunt de Xavier Julià serà l’eliminatòria de quarts de final de la Copa Catalunya enfront del Club Natació Sabadell que es disputarà el 16 i 18 de setembre. L’anada es jugarà a la Pere Serrat i la tornada a les instal·lacions de l’entitat vallesana, els dos partits encara sense horari confirmat.

Piscina: Pere Serrat

CN Sant Andreu (18): Ramon Santís, Adrià Fernández (1) ,Jaime Peiró , Javier Gorria (1), Pau Barnils  (1), Lucas Duric (4), Ivan Losa (5), Eric Fernández, Erik Brugué (1), Samuel Palaz (3), Arnau Escarré (1), Joel Beltran (1) i Aleix Badia

CN Molins de Rei (7): Erik Evered, Amadeo  Ceruti (1), Xavi Juanola (3), Albert Cortina, Marc Prat, Nil Marsal (2), Carlos Gomà (1),  Daniel Ramírez, Ricart Prats, Albert Rodríguez, Aitor Carranza (1) i Óscar Romero.

Parcials:  4-2 / 5-3/ 3-0 / 6-2. Total: 18-7.