A Pamplona només serveix la victòria

24.10.2014 15:49

Barcelona (P.Mitjans).- L’absolut masculí del Club Natació Sant Andreu visita dissabte la piscina del Waterpolo Navarra amb la necessitat d’aconseguir una nova victòria a domicili. Després de tres jornades de competició, els nois de Xavier Julià encaren la quarta havent sumat 4 punts de 9 possibles, uns resultats que els deixen en la vuitena posició de la taula. El de dissabte, doncs, és un enfrontament clau per continuar amb la dinàmica de les dues darreres setmanes i per seguir a prop dels llocs capdavanters de la taula.

Després d’empatar a vuit amb el Natació Catalunya en un partit molt igualat, el Sant Andreu viatja a terres navarreses amb la intenció superar un rival directe i deixar-lo sis punts per sota. Així, el capità andreuenc, Dani Hernández, afirmava al Paraules d’Esport que el duel l’afronten com una final. “Estem obligats a guanyar fora de casa davant un rival directe. És un rival incòmode, el viatge és llarg i el seu estil de joc és molt diferent. El nostre objectiu ha de ser guanyar sí o sí perquè sinó perdrem el tren dels de davant”.

Però el Sant Andreu no és l’únic que arriba necessitat de punts. El Waterpolo Navarra també voldrà retrobar-se amb la victòria ja que en les dues últimes jornades ha sortit derrotat de les piscines del C.N Catalunya i de a l’actual líder de categoria, el Real Canoe. Els navarresos sumen solament un triomf en la Divisió d’Honor que van aconseguir en el debut de lliga contra el cuer de la classificació, el Concepción-Ciudad Lineal. Precisament, la única victòria del Sant Andreu fins el moment ha estat contra aquest mateix rival.

En el precedent de la temporada passada, el conjunt de Manuel Silvestre va derrotar el Sant Andreu amb un resultat final de 9 a 6. Els navarresos arribaven a l’encontre de la mateixa manera que aquest any: amb només una victòria i davant el Ciudad Lineal. En aquella ocasió, els andreuencs van ser la segona víctima dels de Pamplona en un duel molt disputat que va acabar decidint-se en els dos darrers quarts gràcies a un parcial local de 4 a 2. Així doncs, el Sant Andreu haurà de prendre nota dels errors de la temporada passada i vigilar de ben a prop Julen Artola i Asier Estevan – els dos màxims realitzadors del Navarra – si vol tornar cap a Barcelona amb els tres punts.

Dissabte 25 d’octubre i a partir de les 12h del migdia, es disputarà a la Ciutat Esportiva d’Amaya (Pamplona), l’enfrontament corresponent a la quarta jornada de la Divisió d’Honor de waterpolo masculina entre el C.D Waterpolo Navarra i el Club Natació Sant Andreu.