A l'espera de la reacció

01.03.2014 13:53

Barcelona (X.Rodríguez).- Els darrers resultats de la UE Sant Andreu han condemnat l’equip a ocupar la posició de promoció de descens a Tercera Divisió. Ens hem de remuntar uns anys enrere per trobar l’equip en una posició tan perillosa a aquestes alçades de temporada. Els homes de Martí Cifuentes necessiten urgentment una victòria per allunyar-se del descens i recuperar l’ànim en un moment crucial de la temporada.

Els quadribarrats acumulen un total de 5 partits sense veure porteria. Els resultats, evidentment, no han estat bons, i els andreuencs només han sumat 2 victòries en els darrers 17 partits disputats. Probablement el rival que visitarà el Narcís Sala no és el més idoni per ser optimistes amb el resultat, però ara mateix el rival que arribi és el que menys ha de preocupar l’equip. A més a més, després del matx de demà els dos propers rivals, Huracàn Valencia i Lleida Esportiu, no és que siguin les princesetes de la Lliga, precisament.

El Villarreal B arriba després de dominar el seu partit contra l’Espanyol B de principi a fi i perdre a causa d’un gol a pilota aturada a les acaballes del matx. L’últim partit andreuenc va ser al camp del totpoderós Elx Il·licità i no es va aconseguir trencar la ratxa negativa de resultats. Des de l’arribada de Cifuentes l’equip ha millorat notablement a la primera part dels partits, però es desinfla després de la represa.

El filial del submarí groc és un equip forjat per lluitar per l’ascens de categoria. Fins i tot Matías Nahuel, migcampista de caràcter ofensiu, comença a pujar al primer equip amb assiduïtat, recordant al cas de Cristian Herrera amb l’Elx. Juanto Ortuño amb 11 gols és un davanter perillosíssim que entra molt en joc i portarà de corcoll la defensa andreuenca. Ara mateix els homes de Lluís Planagumà són setens amb 43 punts, a 6 dels llocs d’ascens.

Tot apunta que l’única baixa dels andreuencs per demà serà la de Dídac Navarro. Melo Cortés ja s’ha exercitat amb normalitat aquesta setmana i Quim Araújo, Xapi Arnau i Xavi Jiménez tornaran després de complir el partit de sanció que els pertocava. Per part dels valencians, Pepe Palau serà baixa a causa d’un trencament del lligament creuat anterior de la cama dreta el que resta de temporada; Fran Garcia no estarà disponible pel partit per acumulació de targetes.

A la primera volta de campionat el Villarreal B va passar per damunt del Sant Andreu etzibant-li un contundent 4 a 1. Altres precedents es remunten a la temporada passada, on els dos partits disputats entre els dos conjunts van acabar amb empat al marcador. Si el Sant Andreu no vol acabar la lliga amb presses, la reacció ha d’arribar si o si. Aquest diumenge, primera oportunitat.

Les dades del rival:

Villarreal B 2013-14.doc (72,5 kB)

VILLARREAL B 2013-14.pdf (2,8 MB)