‘Piti’ Belmonte: “Només he canviat tres jugadors perquè no podia canviar els onze”

28.09.2014 22:50

Barcelona (P.Mitjans).- Tothom esperava un partit molt complicat, i així ha estat. L’Hèrcules ha saltat al camp amb les idees clares i ha imposat un domini aclaparador al llarg de la primera meitat. Aquesta superioritat s’ha vist reflectida al marcador i, primer Portillo i més tard Adrià Granell, han situat el 2-0 favorable als alacantins. Durant el primer temps, els andreuencs pràcticament no han existit però després d’un toc d’atenció al vestidor, en la segona part han millorat el seu joc. Tot i així, el resultat no s’ha tornat a moure.

De la xerrada al descans i d’altres aspectes – tots ells des d’una vessant crítica – n’ha parlat Pere Belmonte ‘Piti’ en roda de premsa. El tècnic andreuenc s’ha mostrat molest després de la desastrosa primera meitat que han fet els seus jugadors. “És difícil guanyar al camp de l’Hèrcules si tires la primera part a les escombraries”, ha apuntat Belmonte.

Així, ha sorprès tothom quan ha expressat que allò que ha comentat al descans no es podia dir públicament. I amb un cert to humorístic ha afegit “només he canviat tres jugadors perquè no podia canviar els onze”. No obstant, també ha volgut destacar el canvi d’actitud en els segons quaranta-cinc minuts.

A diferència de les dues derrotes anteriors contra Atlètic Balears i Badalona, Belmonte ha explicat que la d’avui ha estat “més per desmèrits propis que no pas per mèrits de l’Hèrcules”. A la roda de premsa també han preguntat pel canvi sobtat de Llamas. ‘Piti’ ha aclarit que el lateral dret del Sant Andreu ha hagut d’estar substituït “per unes molèsties que ha partit durant el segon temps”. Finalment, s’ha mostrat preocupat pels darrers registres defensius: “Cal millorar en defensa. Hem encaixat cinc gols en només tres enfrontaments”.

Molt hauran de canviar les coses durant la setmana si l’equip vol seguir sumant. La propera jornada la UE Sant Andreu rep la visita d’un Valencia-Mestalla en hores baixes. Una bona oportunitat per, aquest cop sí, recuperar la bona dinàmica dels primers partits.