‘Piti’: “Sortim reforçats”

12.10.2014 00:26

Alcoi (Redacció).- Guanyar a El Collao té molt de mèrit. I, per això, el tècnic del Sant Andreu, Pere Belmonte ‘Piti’, ho ha volgut remarcar després del partit on el seu equip s’ha imposat per 1-2 a l’Alcoià. L’entrenador quadribarrat ha afirmat que, amb el triomf, “sortim reforçats”.

I és que, del partit, ‘Piti’ s’ha quedat especialment amb “una primera hora que ha estat boníssima” i on l’equip “ha tingut la pilota i hem generat molt futbol”. Després, ha admés, “ells han pressionat” circumstància que és normal tant pel resultat com pel fet que “estàvem al seu camp”. Al final, malgrat aquest domini local, l’equip ha sumat tres punts “molt importants”.

El tècnic ha volgut deixar clar que, al seu entendre, el resultat era just. “El Sant Andreu s’ha merescut la victòria”, ha afirmat, tot posant en relleu que “els jugadors han corregut molt i han jugat al futbol quan tocava”. .

‘Piti’ ha admès que l’equip que ha posat avui sobre el camp es pot qualificar, entre cometes, com l’onze ideal del Sant Andreu en aquests moments. “Si pots repetir vol dir que l’equip funciona bé i que estàs aconseguint resultats”, ha apuntat. El tècnic andreuenc, però, ha deixat clar que els 22 jugadors de la plantilla són importants per a ell. “Busquem l’onze, entre cometes, ideal, però també tenim la sort de tenir jugadors allà esperant”, ha indicat. I, entre ells, ha volgut destacar Guzmán. “Ens dóna moltes solucions. Avui ha sortit per la lesió de Calderón tot just escalfant dos minuts i ha sortit molt endollat”, ha remarcat. En definitiva, ha manifestat “estem contents dels que surten d’inici i dels que es queden a casa, que també mostren un gran compromís”.