‘Piti’: “El nostre començament té molt mèrit”

01.09.2014 00:43

Barcelona (T.Martínez).- L’entrenador del Sant Andreu, Piti Belmonte, ha sortit satisfet a la sala de premsa després de guanyar al Villarreal B per 2-0 en el debut a casa. Belmonte tornava al Narcís Sala en la seva segona etapa com a tècnic andreuenc i l’estrena ha estat immillorable. El Sant Andreu és líder després de guanyar els dos primers partits de la temporada. Així doncs, el tècnic quadribarrat ha qualificat l’inici de temporada com a “boníssim”. Però, sobretot, ha destacat que té “molt de valor i mèrit” si es tenen en compte els rivals contra els quals s’ha guanyat: Nàstic i Villarreal B, equips als quals els agrada moure la pilota i que tenen jugadors de primer nivell, en paraules del propi Belmonte.

L’entrenador del Sant Andreu, no obstant, no s’ha escapat de la pregunta de rigor sobre l’arbitratge de Gadella Kamstra, que ha acabat encenent el públic del Narcís Sala. Tot i que no s’ha volgut mullar gaire, sí que ha reconegut que “les jugades on hi havia disputes sempre eren pel Villarreal”. Però tampoc li ha donat més importància perquè “no volia desviar l’atenció dels tres punts”.

De cara a la propera setmana, Piti ha anunciat que excepte sorpresa d’última hora la plantilla està tancada i que el proper és analitzar el següent rival: l’Hospitalet. També ha reconegut que els vindrà bé el fet d’haver-se enfrontat recentment en un amistós, però ha advertit que serà un partit “molt complicat”. Malgrat tot, el tècnic català no ha descartat que segueixi apostant per la mateixa alineació que ha funcionat a les dues primeres jornades de lliga. “Hi haurà canvis en funció del rival. Però volem trobar un equip base. Intentarem donar continuïtat per reforçar el conjunt”, ha detallat Belmonte.

A més, el tècnic andreuenc també ha mostrat un vessant més crític amb els jugadors, ja que ha avisat que l’equip encara “ha de millorar en molts aspectes, tot i les bones sensacions”. En aquesta línia, ha avisat que no es poden deixar endur per l’eufòria després de dues victòries.

De fet, l’ambient a la sala de premsa ha estat força distès, ja que l’entrenador quadribarrat s’ha permès bromejar sobre la llavors momentània (ara ja definitiva) condició de líder del Sant Andreu. “Des de dalt tot es veu de conya”, ha ironitzat Piti. Però després ha recalcat que, a la jornada 2, la situació a la taula és anecdòtica.