‘Piti’: “El Nàstic és el gran favorit”

25.08.2014 00:58

Tarragona (G.Pérez).- El Sant Andreu ha superat el Nàstic per 0-1 al Nou Estadi. Un resultat que, com ha volgut remarcar Pere Belmonte ‘Piti’, té molt de mèrit. El tècnic quadribarrat ha recordat el potencial del rival, que ha qualificat com “el gran favorit” del grup entre “els molts que sabem que hi ha”.  

‘Piti’ ha volgut posar en relleu l’èxit aconseguit al Nou Estadi. “Sabíem que era un inici de lliga molt complicat”, ha recordat, tot apuntant que el Nàstic “té jugadors molts bons per la categoria”. Per això, “estem molt contents”. El tècnic no ha negat que els ha acompanyat certa fortuna però ha deixat clar que no ha estat l’únic motiu del triomf. “El factor sort està a cada partit, de futbol, basquet o handbol, a la mateixa vida; però ens hem donat compte que, quan més treballes, més sort tens”, ha argumentat, tot admetent que “si ho fem per ocasions, ells han tingut més”, circumstància que, ha assegurat “és normal”.

L’entrenador del Sant Andreu no ha pogut escapar-se de ser preguntat per la polèmica viscuda al final del partit amb Nuha. “No sé què ha passat. Demà parlarem, tinc els meus companys del cos tècnic que saben com ha anat una mica tot. Intentarem ser objectius i si hi ha alguna cosa a reprovar ho farem. Sempre portem l’escut del Sant Andreu i s’ha de saber perdre, guanyar i ser esportista”, ha avisat.

De cara al futur, ‘Piti’ ha apostat per la prudència i, sobretot, pel partit a partit. “Ara l’objectiu és el Villarreal”, ha indicat a la pregunta de si l’objectiu és sumar els sis propers punts a casa. El tècnic ha reclamat que se’ls deixi “primer gaudir d’aquesta victòria, que té molt, molt, molt de mèrit” i, després, ha afirmat que “L’Hospitalet queda molt lluny”.

Sobre el davanter que s’està buscant, no ha volgut avançar gaires detalls. “Espero que el davanter acabi arribant. Sé que el club està treballant i que l’equip el necessita”, ha comentat. Sobre si un dels objectius és un jugador que ja ha tingut sota les seves ordres ´-es parla d’Edgar, ara al Sabadell- s’ha limitat a apuntar que “possibilitats hi ha moltes” i que “fins que no estigui lligat, no es pot dir res”.

De la seva banda, el tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, ha lamentat que “no hem pogut trencar la ratxa” de mals inicis, que feia que a l’ambient “es veiés un cert pessimisme”. Per a l’entrenador grana “ens ha pesat la precipitació i hem estat una mica nerviosos”. A més, ha lamentat, “hem rebut el gol quan l’equip estava generant ocasions i tot anava més pausat”. Malgrat la derrota, s’ha mostrat “convençut” que el Nàstic estarà a dalt a final de lliga, tot i fer una crida a relaxar els nervis. “Sabem quin és l’objectiu però no podem estar cada dia recordant-lo perquè són fites que s’aconsegueixen al juny i al jugador no li fa bé”.