Àlex Martínez: “El compromís dels jugadors és de 10”

03.02.2014 19:09

Barcelona (G.Pérez).- Patxi Salinas no va comparèixer davant els mitjans de comunicació després de la derrota amb el Reus. Ho va fer el segon entrenador, Alejandro Martínez, que havia ocupat el lloc vacant a la banqueta del tècnic basc, sancionat. Va reconèixer que l’equip havia jugat malament i va admetre que els retrets de l’afició estaven justificats.

Malgrat que a la grada, la majoria de xiulets i crits que es van poder escoltar un cop es va confirmar el 0-1 contra el Reus anaven dirigits cap al cos tècnic, i especialment cap Salinas, no ho considerava així Alejandro Martínez. En ser qüestionat per l’esbroncada rebuda, el segon entrenador de l’equip va donar una resposta on es feia entendre que, en la seva opinió, els receptors de les crítiques havien estat els jugadors, als que va voler defensar. “L’afició és sobirana; si xiula és perquè no està contenta”, va puntar, per després demanar que “hem d’entendre que treballem al màxim, que els jugadors ho donen tot, que tenen un deu en compromís i en feina”.

Sobre el partit, Martínez va explicar que “hem estat imprecisos i nerviosos”, fet que havia provocat que “ens costi generar joc”. Malgrat que “al segon temps hem millorat”, va lamentar que “tot s’ha decidit amb un gran gol”. I és que, va indicar, “el Reus ha estat ben organitzat, sòlid a nivell defensiu i esperant la seva oportunitat aïllada, que l’ha trobat”. El tècnic va admetre que fa unes setmanes que “a casa ens està costant” i va lamentar que això hagi passat quan “ara som més sòlids a fora”.

Sobre la situació de l’equip a la classificació, va voler treure dramatisme. I és que, va assegurar, “estem a un partit de posar-nos en un lloc còmode” i, per tant, el que toca “és seguir lluitant per la permanència”, l’objectiu, va apuntar, “de catorze equips del grup”.

Martínez també va parlar sobre el recentment tancat mercat d’hivern, on el Sant Andreu ha tingut la baixa destacada del seu pitxitxi, Francis Ferrón, mesura de la qual va voler desvincular totalment el cos tècnic. “És important, però són decisions que pren el club i sabem la situació econòmica”, va recordar, per després apuntar que “hem mirar d’incorporar el millor que ens oferia el mercat i ara el que ens toca és treballar i mirar d’aconseguir l’objectiu”.

Sobre el proper rival, el líder Llagostera, va apuntar que el terreny de joc serà un dels principals problemes que haurà d’afrontar l’equip. “És un camp complicat, petit, amb característiques especials”. Malgrat això, va voler enviar un missatge d’esperança ja que “fora de casa els darrers partits estem més sòlids i mirarem de seguir en la mateixa línia”.