Un retorn "per responsabilitat"

23.06.2015 13:14

Barcelona (G.Pérez/T.Martínez).- "Per responsabilitat"- Així ha justificat Manuel Camino la decisió de tornar a comprar el paquet majoritari d'accions del Sant Andreu a Dinorah Santa Ana da Silva. En declaracions a RTV Esports, el nou propietari s'ha mostrat prudent i no ha volgut donar gaires detalls de l'operació fins a una roda de premsa que ha de celebrar els propers dies.

Camino ja ha agafat de nou les regnes del club. De fet, ja treballa per planificar la nova temporada i per analitzar la situció de l'entitat després d'un any en mans brasileres. El que té clar és que caldrà "una economia espartana" i que "no prometerem res que no poguem complir". És necessari afrontar que "el tema econòmic mana" i que "cal limitar-se als ingressos que hi ha per poder pagar tots els jugadors amb puntualitat".

Sobre els detalls del nou traspàs d'accions, l'empresari ha volgut demanar prudència. Ha assegurar, això sí, que a la propera roda de premsa "respondran totes les preguntes que se'ls faci". Per tant, no ha volgut avançar com queda el deute del club o la multa pendent amb la Seguretat Social.

Sobre Dinorah da Silva, al menys per ara, Camino ha volgut "agrair-li la feina realitzada en aquest temps". En aquest sentit, el nou propietari ha destacat que durant aquest any "ha tirat del carro".