Tres competicions per tancar la temporada del Congrés

12.06.2015 16:38

Barcelona (G.Adalid).- Tres equips de la base del Club Patí Congrés (el Juvenil, l'aleví A i el prebenjamí A) jugaran aquest cap de setmana les fases finals de les seves respectives categories. L’afició estarà pendent de què passi a Amposta, on se celebraran les fases finals de la Copa Federació Aleví i Juvenil, i del que succeeixi en el Pavelló del Martinenc, on hi haurà l'últim tram de la Copa Territorial de Barcelona Prebenjamí d'Iniciació, Prebenjamí i Benjamí.

L’'aleví A jugarà la semifinal contra el Club Hoquei Palafrugell A (9.00.h) i el juvenil ho farà enfront l’Olot (10.15.h). En cas de victòria, l'aleví A jugaria la final a la tarda (18.30.h) contra el guanyador del duel entre el Reus Ploms A i el Sant Josep B. De la seva banda, el juvenil seria contra el vencedor del Sant Ramon-Sentmenat.

Pel que fa al Prebenjamí A, jugarà la seva semifinal contra el Bigues A (12.45.h) i en cas de victòria disputaria la final (17.45.h) enfront del guanyador del Monjos- Castellet.

Cal recordar que, la setmana passada, el Congrés ja va poder celebrar dos triomfs de la seva base ja que els equips infantils i júniors es van adjudicar la Copa Federació en la fase final celebrada, justament, a Sant Andreu.