Melquíades i Villaécija: En busca del metall xinès

27.07.2011 17:34

 Tot i destacades absències a Shanghai, com Juanmi Rando que a l’Open de Madrid es va quedar a tres dècimes de poder participar al Mundial, El Club Natació Sant Andreu compta amb dos nedadors que poden donar-nos més d’una alegria. Els seus noms són dos dels més coneguts en el panorama de la natació estatal, i fins i tot mundial: Érika Villaécija i Melquíades Álvarez.

 

Villaécija va encentar la seva participació a la Xina amb un desè lloc als 10 km en aigües obertes després d’un èpic final. A més de la satisfacció pel resultat, la nedadora aconsegueix així el bitllet per participar als Jocs Olímpics de Londres 2012 en aquesta especialitat. A banda d’aquesta prova, Villaécija va quedar setena en la final dels 1500 lliures disputada ahir. El dia D per la nedadora serà divendres, dia en que comencen les proves dels 800 lliures, la seva especialitat. La nedadora del CNSA té una cita amb la final dissabte, però abans haurà de superar les rondes preliminars.

 

Melquíades Álvarez té esperances de medalla en els 200 m braça.

 

Per altra banda, Melquíades Álvarez és un dels homes més concentrats de Shangai. Ha estat una temporada molt positiva a nivell personal, i espera rubricar-ho amb un bon paper a la prova dels 200m braça. Les rondes preliminars es disputen demà, mentre que la final és divendres.