Marató de patinatge per acomiadar la temporada

14.06.2014 11:54

Barcelona (G.Adalid).- El Club Patí Congrés organitza el proper diumenge 15 de juny la quarta edició del seva competició de cloenda de la temporada, una marató de patinatge artístic amb més de 12 hores ininterrompudes d’aquest esport. La junta directiva de l’entitat va anunciar ahir a través del seu compte de Facebook de la secció de patinatge  que donat l’alt risc de pluja trofeu se celebrarà al Centre Esportiu Municipal Trinitat Vella.

Aquesta prova ha tingut una bona acollida a la ciutat comtal i s’han inscrit 150 patinadores que provenen de diferents clubs barcelonins i de dos de fora la capital catalana: AP Verneda, AEE IES Valldemossa, CP Claret, Maristes de Sant Joan, Jesuïtes el Clot, el club amfitrió, PA Piera i PA Palau (Palau de Plegamans).

Podran participar en la competició de Modalitat Lliure patinadores d’iniciació D, iniciació C, iniciació B i mini-B, iniciació A, certificat i patinadores de categories aleví (10-11 anys), infantil (12-13), cadet (14-15 anys) i juvenil (16-17 anys). En aquests tres darrers grups, les participants competiran juntes. És a dir, hi haurà tres grups, un per cada nivell, i ho faran amb disc curt (un ball amb una durada màxima de tres minuts).

Un cop finalitzada la competició, es realitzaran tres exhibicions. Hi participarà, d’una banda, la patinadora internacional, Carla Nonell, campiona d’Espanya i Barcelona en modalitat combinada i lliure. De l’altra, Iván Gámez, (cadet), vuitè classificat al campionat de Catalunya i classificat pels d’Espanya que s’han de celebrar a Parets del Vallès el 27 i el 28 de juny. Posarà punt final al torneig el grup xou del club, que en la Copa Catalana (categoria show petit) van aconseguir la novena posició.