Lleida Esportiu - Sant Andreu, cara a cara amb dubtes en els dos equips

10.12.2011 21:10

El derbi català de la jornada, demà al Camp d'Esports de Lleida (16:30h) entre Lleida Esportiu i UE Sant Andreu medirà les forces dels dos equips, ara mateix  a la part mitja de la classificació. Tots dos equips tenen dubtes en el seu rendiment. Els quadribarrats han perdut quatre dels 5 últims partits després d'encadenar una mala ratxa, mentre que els blaus no coneixen la victòria des de final d'octubre. A més, també hi ha dubtes en les alineacions. La Unió Esportiva té el dubte de Marcos, amb una contusió a la cama des del partit de Gandía, i Piti Belmonte només té un migcampista disponible, Nando. Emili Vicente, per la seva banda, recupera a Jorge Gimenez i Dani Pujol però té les baixes de Pau Bosch i Pere Milla

El tècnic Piti Belmonte ha convocat els següents 17 homes pel partit de demà contra el Lleida al Camp d'Esports:

Morales, Pau, Fran Grima, Moyano, Dídac, Melo, Borja, Rubén, Arnau, Nando, Llobet, Xavi Jiménez, Luis Blanco, Quim Araujo, Eloi Fontanella, Ángel i Marcos. Finalment Marcos Jiménez entra a la llista però serà dubte fins a darrera hora per una fisura a un dit del peu. Piti Belmonte haurà de descartar un jugador abans del partit. Queden fora de la llista Marc i Carroza, per sanció, Tarrés, per lesió, i Héctor i Nakor, per decisió tècnica. L'últim dubte que tindrà l'entrenador de la Unió Esportiva és veure qui acompanyarà a Nando al mig del camp. Els dos migcampistes naturals, Marc i Carroza, seran baixa. La opció, sempre sobre el paper, més natural, seria col·locar a Melo al mig del camp.

 

Demà, a les 16:30, derbi català al Camp d'Esports, on s'espera la presència d'una cinquantena d'aficionats del Sant Andreu a terres lleidetanes.