La cantera del Congrés fa tres podis

14.06.2015 10:42

Barcelona (G.Adalid).- La base del Club Patí Congrés ha aconseguit dos subcampionats i un tercer lloc en totes les competicions que ha disputat aquest dissabte. El prebenjamí ha estat l’equip que ha tingut la gloria més a prop , l’aleví ha donat la cara però el darrer rival ha estat superior i el juvenil ha acabat la competició amb un bon sabor de boca.

El prebenjamí A del club andreuenc ha fet un gran paper a la Copa Territorial de Barcelona. L’equip s’ha plantat a la final després de derrotar el Bigues i Riells a les semifinals (3-1) però el dia no ha pogut ser rodo perquè el Castellet s’ha proclamat campió superant els de la Sagrera (3-1).

L’aventura de l’aleví a Amposta també ha acabat d’una forma similar. A les semifinals, el Congrés ha fet un gran partit enfront del Palafrugell i l’ha superat per la mínima (6-7) en uns darrers minuts de gran emoció. A la final, però, el conjunt de Felix Ayorinde no ha pogut amb el Reus Ploms. Els roig-i-negres  s’han proclamat campions de la Copa Federació per un contundent 2 a 8.

El Juvenil ha estat l’equip del Congrés amb menys fortuna. Ha caigut en el primer partit de la Final a 4 per la mínima davant l’Olot (2-3). L’equip, però, ha aconseguit acabar la competició amb un bon sabor de boca després de fer-se amb el bronze en derrotar, en el partit pel tercer lloc, el Sentmenat (6-3), un duel on ha recuperat el seu millor nivell.