Gonzalo Medina: “A dia d’avui la permanència té molt bona cara però l’equip no ha d’afluixar”

06.02.2014 09:48

Barcelona (P.Mitjans).- Les últimes setmanes el Club Patí Congrés ha estat notícia per la conjuntura extraesportiva que està vivint l’entitat. La competició però, no s’ha aturat i en el darrer Paraules d’Esport vam entrevistar a l’entrenador del primer equip masculí, Gonzalo Medina, perquè ens expliqués la situació esportiva del conjunt barceloní.

 

Com es valora la temporada que està fent el primer equip del Club Patí Congrés una vegada ja s’ha disputat la meitat de la lliga?

De moment molt bona, però esperem que la segona part de la temporada sigui millor i que puguem continuar en la mateixa dinàmica.

A hores d’ara l’equip és novè a la classificació amb 24 punts sumats i a 15 del descens. La bona situació a la taula es deu als magnífics resultats aconseguits a casa on només s’han deixat escapar una derrota i un empat. Què s’espera en el segon tram de competició?

A la segona volta tenim més partits per disputar a la nostra pista dels que vam disposar a la primera. El proper diumenge juguem a Bigues i Riells però després d’aquest enfrontament en tenim tres de seguits a casa – contra el Tona, el Mataró i el Bell-lloc – que han de servir per continuar amb la bona ratxa de resultats i per millorar la puntuació a la segona part de la lliga.

L’objectiu de principi de temporada ha canviat a causa dels bons resultats obtinguts o continua essent el mateix?

L’objectiu a l’inici de la lliga és el mateix que el que tenim ara. Salvar-se i mantenir la categoria era i és el repte que hem d’assolir. A partir d’aquí, aconseguir bons resultats i estar en les posicions capdavanteres de la classificació seria gratificant ja que d’aquesta manera es veuria reflectit el gran esforç que estan fent tots els jugadors de l’equip.

En el cas de guanyar la propera jornada a la pista del Bigues i Riells – rival que marca la zona de descens – s’obriria un coixí important de punts. A priori, no s’asseguraria la permanència però sí que la deixaria molt encarrilada...

La permanència a dia d’avui, sumant els tres punts contra el Bigues el diumenge i tenint en compte tots els partits que ens queden a la nostra pista, té molt bona cara. No obstant, l’equip no ha d’afluixar i ha d’intentar quedar el més amunt possible a la classificació.

Durant les darreres setmanes, la problemàtica que està vivint el Congrés sobre les instal·lacions i el seu futur ha agafat un caire important. Un tema extraesportiu com aquest, afecta al rendiment dels esportistes i a la competició setmanal?

El rendiment esportiu dels jugadors és admirable després de la situació que pateix el club. S’ha de tenir en compte que el nivell que tenen els esportistes en relació amb les instal·lacions de què disposen és molt bo. Tot i així, d’una manera o altra sí que està afectant ja que els esportistes pateixen diàriament les conseqüències de no disposar d’unes bones instal·lacions i, a més, ells mateixos intenten estar el més involucrats possible per ajudar al club. No obstant, intentem que no es vegi alterada a la situació esportiva i que no afecti en gairebé res.

 

Podeu escoltar l'entrevista sencera al nostre Ivoox del programa (del minut 45 al 50):

www.ivoox.com/paraules-d-esport-02-02-14-audios-mp3_rf_2795339_1.html