Erika Villaécija i Melquíades Álvarez s'acomiaden de Shanghai

29.07.2011 18:02

No ha pogut ser. Érika Villaécija Melquíades Álvarez no han aconseguir els seus objectius. Els dos han caigut eliminats a les semifinals de 800 m lliures i 200 m braça, respectivament, i diuen adéu al Mundial de Shanghai.

En la semifinal dels 800 Villaécija ha fet un temps de 8:29:13, que tot i ser la seva millor marca de la temporada, no li ha valgut per estar entre les 8 millors del campionat Serà la primera vegada en la seva carrera que la nedadora andreuenca no participarà en una final mundialista.

La nedadora del CNSA s'ha topat amb la britànica Rebecca Adlington i la danesa Lotte Friis. Les dues han fet un temps molt inferior a la resta de contrincants (8:22:27 i 8:23:07 respectivament). "S'ha nedat massa ràpid" ha afirmat Villaécija al concloure la prova, fent referència a l'alt ritme que han imposat Adlington i Friis. Tot i la decepció en la que és la seva especialitat, Villaécija té motius per marxar amb bon gust de boca de la Xina. Té a la butxaca el bitllet per participar en la prova de 10 km en aigües obertes als Jocs Olímpics de Londres 2012 i va arribar a la final dels 1.500 lliures.

 

Per altra banda 'Melqui' ha caigut del núvol on s'havia instal·lat ahir i ha quedat eliminat en les semifinals dels 200m braça. L'andalús ha quedat setè de la seva sèries amb un temps de 2:12:15, pitjor que el de 2:11:86 que havia registrat a les sèries. L'andreuenc marxa de la Xina com a 14è millor nedador de braça del món, un bon registre, tot i que de ben segur que les seves aspiracions anaven més lluny.