El Trofeu “La Diada” inaugurarà la nova coberta del Patí Congrés

12.09.2014 12:00

Barcelona (P.Mitjans).- El catorze de setembre s’acosta i el Patí Congrés vol tenir-ho tot a punt. Després de molts esforços ha arribat el gran moment, aquell que tots els integrants de l’entitat havien somiat alguna vegada; la inauguració d’una pista coberta. Els esportistes del club ja han pogut gaudir d’una part de la nova instal·lació, però encara queden alguns detalls per acabar. Així doncs, la inauguració oficial tindrà lloc el proper diumenge, a les cinc de tarda, coincidint amb el tercer Trofeu La Diada.

El tret de sortida del Torneig serà el dissabte 13 de setembre al matí. Els menuts del club – l’equip d’iniciació – jugaran el primer partit amb un altre conjunt de la ciutat, l’UE Horta. Durant el mateix matí, també disputaran els seus enfrontaments els prebenjamins i els benjamins, els quals s’enfrontaran amb rivals com ara el Sant Just, el Vic o el Mollet, entre d’altres.

A la tarda serà el torn dels alevins i dels infantils. La disposició dels enfrontaments estarà dividida tres grups en la categoria aleví i dos en la d’infantil. En el grup A d’alevins, els equips convidats seran el Vic i el GEIEG. En el B, el Sentmenat i el Sant Josep. I en el grup C, el Vendrell i la Garriga. Per la seva banda, el primer grup  d’infantils jugaran contra el Martinenc i el GEIEG, i el segon amb el Vendrell i el Sentmenat.

El plat fort de la competició serà el diumenge. En la jornada matinal els juvenils i els júniors jugaran els respectius triangulars contra equips com ara el Sentmenat, el Sant Just o el GEIEG. També tindran l’oportunitat de gaudir del torneig aquells que s’han iniciat a l’hoquei fa poc temps i els jugadors de més edat del club.  L’Escola d’hoquei s’enfrontarà amb l’UE Horta i els veterans faran un partit amb ex-jugadors del Patí Congrés.

La darrera part de La Diada començarà a primera hora de la tarda (16h) amb el partit que disputarà el Segona Catalana amb la Garriga. Després d’aquest duel arribarà el moment més esperat del cap de setmana; la inauguració de la nova coberta de la pista Pegaso.

A les cinc de la tarda, els responsables del Club Patí Congrés protagonitzaran l’acte central de la jornada i presentaran la nova instal·lació a tots els assistents. Així, la presidenta del Patí Congrés, Cristina Clota, ha fet una crida a tots els membres del club per omplir la pista el dia catorze. ”M’agradaria que com una gran família que som poguéssiu venir diumenge per compartir tots junts la inauguració de la tant desitjada coberta”, ha expressat Clota a la xarxa social de l’entitat.

El colofó del Torneig serà el partit que enfrontarà el Nacional Catalana amb la Selecció Catalana, vigent campiona de la Copa Tricentenari. A dos quarts de set de la tarda i després d’una exhibició de patinatge artístic, els nois d’August de Nòbregas disputaran el segon amistós de la pretemporada que els servirà per agafar ritme de competició i per posar la guinda a un Trofeu molt especial que marcarà l’inici d’una nova etapa del Club Patí Congrés.