El Sant Andreu defensarà el títol als Històrics

22.06.2015 18:38

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu jugarà la propera edició el Torneig dels Històrics del futbol

català, que tindrà lloc entre el 3 i el 9 d'agost. D'aquesta forma, l'equip quadribarrat mirarà de reeditar el títol obtingut la temporada anterior. Els andreuencs seran, així s'ha confirmat des de l'organització, un dels quatre caps de sèrie en el sorteig de la primera fase de la competició.

El tradicional torneig dels Històrics arriba enguany a la seva trentena edició. I l'organització ha anat desvetllant els dotze participants. En total, tres Segones B, set Terceres i dos Primeres Catalanes. I el Sant Andreu, actual campió, està entre ells.

De Segona B hi seran el Badalona, L'Hospitalet i el Cornellà. Juntament amb el Sant Andreu seran els cap de sèrie a l'hora d'elaborar els grups de la fase prèvia. Des de Tercera, arriben Europa, Júpiter, Granollers, Muntanyesa, Vilafranca i Rubí. L'amfitrió, el Martinenc, tampoc hi fallarà i el quadre el completa el Sants.

El torneig tindrà lloc al Municipal del Guinardó. Serà el mateix escenari on el proper dimarts dia 30 tindrà lloc el sorteig per determinar els grups i l'ordre de partits de la primera fase.