El Patí Congrés assegura el seu futur

26.02.2014 16:21

Barcelona (P.Mitjans).- El Club Patí Congrés va signar dilluns el conveni d’ús de les instal·lacions que feia temps que esperava. El Districte de Sant Andreu, l'Escola Pegaso, el Consorci d'Educació de Barcelona, l'Institut Príncep de Viana i el Club Patí Congrés van arribar a l’acord de renovar el contracte i, d’aquesta manera, evitar la possible desaparició del club barceloní.

El de dilluns va significar un pas endavant per a la millora de les instal·lacions del barri de la Sagrera. La promesa de la coberta d’una de les pistes serà una realitat després de 22 anys. Les obres es duran a terme durant els mesos d’estiu coincidint amb les vacances dels centres escolars i amb l’aturada de la competició.

D’aquesta manera, els esportistes de l’entitat gaudiran d’una millora de les instal·lacions actuals fins ara mai vistes. El pavelló però, haurà d’esperar. No obstant, la resolució del conveni signat dilluns facilitarà al Club Patí Congrés una possible reubicació amb les mateixes característiques que les actuals, un fet que suposa gaudir de la seguretat de continuar amb les activitats esportives en el futur.

Sembla doncs, que la feina feta des de l’actual junta directiva del club barceloní està donant bons resultats, els mateixos que està aconseguint el primer equip en les darreres jornades.